Magazín: 3 důvody, proč vás nadchnou pařezové doplňky

3 důvody, proč vás nadchnou pařezové doplňky

14. září 2015 Rubrika: Designové doplňky

Doma a přece jako uprostřed lesa? Tak se budete cítit, až se u vás doma uvelebí lesní polštáře a taburetky od německé firmy Merowings. Ta totiž vyrábí pařezové polštáře všech velikostí, které na rozdíl od těch pravých z lesa jsou o moc pohodlnější a doma vám neudělají žádný svinčík.

merowings-1

1) Malá polínka i velké kmeny

Lesní polštáře jsou ideálními společníky na volné chvilky s knížkou i odpolední šlofíky. Ty velké můžete využít jako lavice, přesně jako když si na chvilku posedíte při procházce lesem. Menší polštářky budou díky svému válcovému tvaru skvěle sloužit jako područky na pohovce, s kterými můžete volně pohybovat podle toho, kolik lidí na pohovce právě sedí.

merowings-5
merowings-3

2) Jako pařez

Vedle polštářů si doma můžete postavit i pařez. Nevěříte? Multifunkční taburetka, která je na první pohled od pravého dřeva k nerozeznání, udělá parádu jako další místo k sezení i jako praktický odkládací prostor.

merowings-2

3) Na beton

S polínky a pařezy si budou skvěle notovat kamenné polštáře a betonové taburetky. I přes svůj vzhled jsou polštářové balvany hebké na dotek a dokonale měkoučké. Merowings se hodí do jakéhokoli typu interiéru od moderních prostor po útulné pokojíky, vadit jim nebudou ani venkovní verandy a zahrady. Zkrátka zapadnou všude tam, kde najdete osobitý ráz a důvtip.

merwings-4

Chcete mít doma taky lesní posezení? Pak koukněte sem.

Štítky: MeroWings

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ