Magazín: 3 skvělé dárky pro cestovatele

3 skvělé dárky pro cestovatele

28. listopadu 2016 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Letos nehleďte pouze na to, zda kupujete dárek babičce nebo svému švagrovi. Spíše se podívejte na osobnost dotyčného! My vám dnes pomůžeme s dárky pro cestovatele!

cestovani-darky-pro-cestovatele
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/351632683385460626/

Co největší pohodlí

Ten, kdo je stále na cestách, si na nich potřebuje hlavně odpočinout. Načerpat síly do nových dnů a využít tento čas co nejefektivněji. Je jedno, zda se dopravuje autem, autobusem či letadlem. Vždy by měl mít po ruce něco, co ho spolehlivě zahřeje a poskytne mu maximální pohodlí. Co třeba nádhernou kašmírovou deku s polštářkem a škraboškou, aby izoloval okolní prostředí a mohl nerušeně releaxovat?

skraboska-darky-pro-cestovatele
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/151222499967118919/

Malé a ještě menší

Pokud pořizujete dárky nadšenému cestovateli, jistě ocení malé prázdné lahvičky, do kterých si bude moct dát všechny kosmetické přípravky. Na týdenní cestu nepotřebuje všechny šampony a sprchové gely v normálních velikostech. Postačí mu takové, které dnes seženete v každé lepší drogerii. Do nich si pak dá, co potřebuje.

kosmetika-baleni-darky-cestovatel
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/108297566018684233/

Kam se vzpomínkami

Cestovatel ma také mnoho vzpomínek ve svém foťáku či mobilu. A někdy se může stát, že je uchová pouze v těchto přístrojích, ale nevystaví nikde ve svém interiéru. Darujte mu proto rámečky na fotografie, do kterých se vzpomínky z cest vloží. Budou nádhernou ozdobou interiéru a věcí, která mu každý den zpříjemní o 100 procent.

fotky
zdroje obrázků: designoutlet.cz

1) Rámeček na fotky pro 7 fotek Air, 94 cm
2) Rámeček na fotky Heart

Štítky: Bytové doplňky, Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Rámečky na fotky

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ