Magazín: 3 videa o bydlení, která změní váš život!

3 videa o bydlení, která změní váš život!

21. ledna 2015 Rubrika: Tipy pro bydlení

Každý, kdo se o bydlení jen trochu zajímá, jistě hledá inspiraci pro svůj vysněný dům či byt všude kolem sebe. A zvláště na internetu se dají najít nejen inspirativní fotografie, ale i videa. Dnes jsme pro vás připravili tři velmi zajímavé klipy o tom, jak ušetřit každé místo v už tak malém prostoru.

1) Nábytek, který ušetří místo

V Americe je nyní velkým hitem nábytek, který má hned několik funkcí. Pokud se tedy i vy potýkáte s nedostatkem prostoru, toto video vám pomůže přemýšlet zcela jinak. Uvidíte, co všechno se dá udělat jen s pohou knihovnou. V českém prostoru však není tento způsob zařizování malých prostor ještě tolik známý, a proto jsme pro vás vybrali video číslo dvě.

2) Efektivně zařízený malý prostor

I v sortimentu našeho partnerského obchodu Designoutlet.cz se nachází několik kusů nábytku, které nezaberou tolik místa. Ve videu můžete vidět jednu z rozkládacích pohovek, nebo stůl, který zmenšíte či zvětšíte přesně podle svých požadavků. Nábytek tedy nejen pěkně vypadá, ale zároveň se i skvěle udržuje a je velmi praktický.

3) 25 skvělých fotografií v jednom klipu

Poslední video obsahuje 25 jedinečných fotografií, kterými se můžete jednoduše inspirovat. Jak například řešit propozice prostoru, když máte domácí mazlíčky? A co dělat, pokud rádi hrajete pinpong nebo kulečník, ale nemáte pro ně ve svém interiéru místo?

Podívejte se!

Štítky: Design, Nábytek, Sedací nábytek

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ