Magazín: 5 perfektních vánočních dárků pro muže

5 perfektních vánočních dárků pro muže

23. listopadu 2015 Rubrika: Doporučujeme

Vánoce jsou především časem klidu a pohody, tak si je nezkažte honěním nákupů na poslední chvíli. Mrkněte na originální tipy na dárky, které jsou jako stvořené pro všechny manžely i tatínky. Za radost pod vanočním stromečkem ručíme!

pansky-interier

1) Křesla

Dopřejte vašemu muži jeho výhradní místo k odpočinku! Rázem uvidíte, jak se  večer v ušáku u televize nebo s knížkou promění v jedinečný rituál. A jestli obdarovaný dává před odpočinkem přednost práci, sáhněte po kvalitních kancelářských židlích, které rafinovaně kombinují kvalitní zpracování s nepřekonatelným pohodlím.

kresla

1. Křeslo s područkami Lisa, hnědá , 2. Kancelářské křeslo s područkami Martin, kůže, 3. Relaxační křeslo s područkami Soley

2) Lampy

Není pochyb o tom, že tímhle dárkem u mužů zabodujete. Zvláště pokud tráví dlouhé večery v pracovně, je kvalitní světlo základ. Poohlédněte se po stylových kouskách, které vám prosvítí interiér, ale zároveň okouzlí působivým designem a kvalitním zpracováním.

lampy

1. Stolní lampa Harmonika, 59 cm, 2. Podlahová lampa nastavitelná Stativ, 90 cm, černá, 3. Stolní lampa Nordic, 54 cm

3) Barmanské doplňky

Jestli i váš muž patří mezi typy, kteří na dobré víno nebo alkohol nedají dopustit, s kvalitním barmanským vybavením určitě nešlápnete vedle. Zvláště pokud sáhnete po kvalitním designu. Takový nabízí třeba luxusní značka Stelton. Pod ní se skrývají výrobky od špičkových dánských designérů, kteří vtělili exkluzivní design a zpracování do předmětů každodenní potřeby. Každá sklenka vína se tak promění v nezapomenutelný zážitek.

barmanske-pomocky

1. Chladič vína Classic, 2. Nádoba a kleštičky na led Wine & Bar, 3. Otvírák lahví Classic, 4. Vývrtka Classic, 5. Stojan na víno Spring, 25 cm, chrom

4) Dešníky

Ručně zpracované provedení v kombinaci s kvalitním materiálem dělá s deštníků Remember ojedinělé designové kousky. Těmi pod vánočním stromečkem určitě nikoho nezklamete. Navíc je to užitečný pomocník do pošmourných a deštivých dnů stejně jako parádní doplněk, který se postará o bezchybný vzhled každého muže.

destniky

1. Deštník s javorovým madlem Piazza, 95 cm, 2. Deštník s javorovým madlem Rheingold, 95 cm

5) Rámečky s fotkami

Někdy za vánoční dárky ani nemusíte utrácet milióny a stejně se stanou těmi neúspěšnějšími. To platí třeba o společných vzpomínkách! Sáhněte po originálních rámečkách a vytvořte jedinečnou koláž s vašich oblíbených zážitků. Uvidíte, že s tímto dárkem zaručeně uspějete.

ramecky-na-fotky

1. Rámeček na fotky pro 4 fotky Vesuvio, 2. Nástěnné hodiny s rámečky Picture, 36 cm, 3. Rámeček / box na fotky posuvný bílá, 4. Rámeček otočný pro 4 fotky Turn, 31 cm

Štítky: Křesla, Lampy, Rámečky na fotky, Stelton, Stojan na víno

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ