Magazín: 5 tipů, jak nakoupit pohovku online a bez starostí!

5 tipů, jak nakoupit pohovku online a bez starostí!

20. března 2016 Rubrika: Doporučujeme

Na internetu seženete úplně všechno. Vždycky něco lepšího! Máte to stejně? Pokud vás od vaší vysněné pohovky dělá jenom objednávka, máme pro vás několik tipů jak ji koupit online a bez starostí.

nakup-online
Zdroj: urbanoutfitters.com

Je zcela běžné, že se obáváme nákupu velkých a dražších výrobků přes internet. Především pokud se jedná o nábytek. Ale co nám zbývá, když na internetu najdeme vždycky to, co nám padne do oka?

Už víte, která vám padla do oka?

Na internetu rychle a jednoduše vyhledáte pohovku, která bude podle vašeho vkusu i stylu. Stává se, že ji vlastně nemusíte nikde jinde sehnat. Tím líp pro vás, najdete kousek, za který se nebudete stydět. Když máte vybráno, zjistěte si o sedačce vše, co se dá. Kvalitní internetové obchody vám všechny informace naservírují přímo před vaše oči. Chtějte si přečíst popisek výrobku, parametry a možnosti odběru zboží.

Už víte, kam ji postavíte?

Načrtněte si půdorys interiéru a změřte ho přesně. Sáhněte po truhlářském metru a všechny údaje si zaznamenejte. Dobré je, když do vašeho nákresu zakreslíte opravdu všechno. I kde máte umístěné komody, televizi nebo konferenční stolek. Aby se vám nestalo, že se budete v novém obývacím pokoji cítit stísněně. Rozhodně myslete i na to, abyste pohovku bez komplikací přenesli přes váš byt.

Obáváte se materiálu? Obáváte se zbytečně.

Internetové obchody většinou mají vlastní Showroom. Bývají však kapacitně omezeny, ale je tu řešení. Abyste se vyhnuli obavám a komplikacím s potahem pohovky, jednoduše obhlédněte podobné ze stejného materiálu. I když se jedná o úplně jiný výrobek, tak to přece nevadí. Chceme vědět, jak materiál vypadá a jaký je na omak.

Není to ono? Zjistěte si podmínky!

I přes všechnu přípravu se může stát, že to nebude podle vašich představ. Děje se to běžně, každý má zkrátka jiné očekávání. Ale nic se neděje, pokud si zjistíte dopředu podmínky vrácení zboží a reklamace. Ušetříte se starosti i své nervy. Pro uklidnění si zavolejte na infolinku internetového obchodu, kde vám poradí. Pokud budete mít dojem, že na internetu jsou neúplné informace nebo telefonní kontakt není k nalezení, raději neriskujte.

Nakonec ty nejnovější!

I náš tým upřednostňuje něco jiného. Máme rádi stylové a nevšední kousky, které jsou ještě k tomu víceúčelové. Naše poslední novinky v sekci pohovky a sedačky jsou přesně takové. Stylové, moderní, nadčasové i multifunkční. Abyste se mohli pořádně rozvalit, stačí je rozložit, nebo jednoduše sklopit opěradlo.

pohovky

(Shora dolů - zleva doprava) Pohovka a lehátko s opěradlem Charon (169 cm), pohovka rozkládací Nicola (217 cm), šedá pohovka se sklopným opěradlem Peggy a pohovka se sklopným opěradlem Trust v tmavě šedé.

Vynechali jsme snad nějaký důležitý krok? Napište nám a my vás ujistíme, že nakupovat online je možné i bez starostí!

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ