Magazín: 5 tipů na dárky pro nepořádníky

5 tipů na dárky pro nepořádníky

30. listopadu 2015 Rubrika: Doporučujeme

Máte doma nepoučitelného nepořádníka, pro kterého je nadlidský úkol srovnat a uklidit všechny věci? Zabalte mu pod stromeček některý z našich užitečných tipů! Slibujeme, že už nikdy nebudete zakopávat o rozházené knížky nebo nacházet zatoulané ponožky.

neporadek-tipy
zdroj: www.bloglovin.com

1) Hravé šperkovnice

Díky téhle jednoduché krabičce budou mít všechny řetízky, prstýnky a náramky od Vánoc své místo a obdarovaná už nikdy nebudete muset bojovat se zamotaným spletencem nejrůznějších šperků. Navíc dřevěná šperkovnice okouzlí kvalitním zpracováním i zábavným designem, který zpestří každou poličku.

sperkovnice

1. Šperkovnice dřevěná Marlene Mint, 15 cm, 2. Šperkovnice dřevěná Stripes & Orange, 15 cm

2) Šuplíky

Tihle užiteční pomocníci se vám doma postarají o uklizenou idylku. Nepořádek u nich nemá žádnou šanci. Věci zůstanou pěkně rozčleněné a srovnané, zároveň ale pořád po ruce. Vybírat můžete z nespočtu druhů i tvarů, tak aby přesně zapadly do stylu vašeho domova.

komody

1. Komoda teaková s 16 zásuvkami Larisa, 154 cm, 2. Komoda s proutěnými košíky Capian, 65 cm, 3. Komoda s 3 zásuvkami Leonta, 61 cm, 4. Komoda s 18 zásuvkami z masivu Antik, 87 cm, 5. Komoda se 7 zásuvkami Mayflower, 120 cm, dub

3) Stojany na časopisy

Povalující se časopisy? Sáhněte po užitečném organizéru, který pomůže vše poskládat a roztřídit na jednom místě. Elegantní stojan na časopisy se navíc promění v parádní dekoraci, se kterou pod vánočním stromečkem zaručeně uspějete!

stojany-na-casopisy

1. Stojan na časopisy kovový Purley, 2. Stojan na noviny / časopisy Bag bílá, 3. Stojan na noviny / časopisy Open, ořechová dýha

4) Paravany

Skladné, lehké a v interiéru neocenitelné. Paravany mají mnoho funkcí a jednou z nich je, že se za ně dá šikovně schovat všechno, co nechcete mít každý den na očích. K tomu se hodí se do každého interiéru, kde skvěle dotvoří prostor podle vašich představ.

paravany

1. Paravan 4-dílný Yuna, 180 cm, 2. Paravan 3-dílný Purley, 130 cm

5) Veselé úložné boxy

Úložné boxy se budou hodit všem nepořádníkům od malých dětí po dospělé tatínky. Vejde se jich toho do nich spousta a dají se neomezeně kombinovat, takže si každý najde tu svou originální variantu. Zkrátka radost pod vánočném stromečkem zaručená!

ulozne-boxy

1. Úložný box Beta 2 (SET 3 ks), 24 cm, ostružinová, 2. Úložný box nylonový Beta 1 (SET 3 ks), 32 cm, zelené jablko, 3. Úložný box květovaný Beta 1 (SET 3 ks), 32 cm, modrá

Štítky: Komody, Koupelnové dekorace, Remember, Stojan na noviny, Stojan na šperky

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ