Magazín: Barevné, abstraktní malování

Barevné, abstraktní malování

21. srpna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Začněte pečlivě vybírat barvy a barevné kombinace, které jsou vám sympatické, uchopte štětec do ruky a nechte ho mluvit za vás. Vaše emoce, pocity, intuice a fanzatie budou za vás hovořit prostřednictvím barevných kombinací. Co z toho vlastně vyjde? Bude to abstraktní malba...

Obraz kočka s brýlemi Obraz barevný baset Obraz barevný čivava / mopsík Obraz barevný buldoček

Ano je to tak, je to poměrně jednoduché. U abstraktního malování není nikde dáno, co je vlastně dobře a co je špatně. Je to taková příjemná malířská svoboda. U takového typu malování jde především o komponování barev, kontrastů, linií a forem. Opravdu vám postačí štětce, barvy, plátno a ostatní potřebné maličkosti. A můžete se do toho pustit.

Mezi námi se najdou i tací, kteří na to nemají náladu, nebaví je to a nevidí v tom žádný smysl. Ale stojí si za tím, že takový obraz je zkrátka skvělá dekorace. Obraz dokáže každou mísnost pěkně rozzářit a dodat ji osobité kouzlo. Stejně tak jako naše abstraktní obrazy, které můžete najít v nové inspirační kampani: Abstraktní malování! Řekněte, nemají šmrnc? Vtipný pes na skateboardu, nebo smutně koukající baset? Díky příjemným a barevným kombinacím už nevypadá tolik smutně. Co myslíte?

Abstraktní malování samozřejmě netkví pouze na zvířetach vymalovaných v jiných barvách. Jak již jsme se zmínili jde především o správnou kombinaci barev, tvarů a linií. Stačí, když obraz prostě neříká nic, jenom z něj vystupuje energie, emoce a třeba i myšlenky. A co vám říkají obrazy Fifty50?

Štítky: Designové dekorace, Obrazy

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ