Magazín: Barevný domov

Barevný domov

18. července 2014 Rubrika: Designové doplňky

Jasné a příjemné barvy. Každá barva má svou myšlenku, vyzařuje určitou energii směrem k ostatním a také dokáže dát jasnou nálepku vašemu interiéru. Pokud jste si zaškatulkovali, že barevné věci jsou jen pro mladé, není to tak! Podívejme se na to z jiné stránky.

Doplňky a dekorace Remember

Vtip je důležitý!

Rádi se smějete? Máte smysl pro humor a jste plní energie? Tak přesně pro vás máme veselé kousky se špetkou vtipu. Řekněte, není to fajn, když přijdete domu a uděláte si kávu do rozesmátého hrnku, v klidu se posadíte na stoličku, která vypadá jako halda krabic od pizzy a pak půjdete připravovat něco dobrého k snědku. Vaši večeři si nakrájíte na fotbalovém hřišti a necháte ji vařit.

Konečně je dílo hotové a na řadu přichází stolování. Jak prostřete? Jste milovníci proužků anebo puntíků? Pořiďte si proužkovaného běhouna na stůl a dolaďte ho stejným omyvatelným prostíráním. Na víc si můžete zapálit svíčku vedle stojící vázy s rozkvetlými gerberami.  Po vydatné večeři si utřete ústa do stylových ubrousků v podobném duchu.  Řeknete, není tohle jeden velký vtip?

Barevné a hravé doplňky a dekorace s takovým vtipem a smyslem pro humor musí pobavit i „bručouny“. Pokud jste naladěni na to, trávit svůj volný čas v jasnějších barvách a zvesela, inspirujte se naší akční nabídkou, která platí do středy, 23. července 2014.

Štítky: Bytové doplňky, Remember

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ