Magazín: Bavte se stolováním!

Bavte se stolováním!

13. května 2013 Rubrika: Designové doplňky

Máte v jídelně stůl se skleněnou stolovou deskou? Je pěkná a designová, ale bojíte se, že jí ublížíte? Nebo máte spíš pocit, že jí něco chybí? Sáhněte po prostírání, běhounech nebo po podložkách pod hrnky. Za pár korun změníte váš stůl k nepoznání a zároveň ho i ochráníte před poškozením.

kovový stůl se skleněnou stolovou deskou a prostíráním prostřený jídelní stůl v přírodních barvách a motivech

Doplňky pro stolování

Jaké doplňky a z čeho si vybrat? Dnes existuje široká řada doplňků pro stolování. Designérské fantazii se meze nekladou. Můžete si vybírat z různých prostírání, ubrusů, běhounů, sklenic a jiných nádob pro servírování nápojů, stojánků na ubrousky a mnoha dalších dekorativních doplňků.

Materiál

Nejčastějším materiálem pro prostírání a různé podložky jsou přírodní vlákna - viskóza a vlna. Setkat se můžete i s umělým polyesterovým provedením. Podložky jsou vyrobeny tak, aby odolaly teplu z vašeho nádobí a ochránily stolovou desku.

Kombinování je vítáno

Stolování dostane novou tvář, pokud se trochu pohrajete s barevností doplňků. Slaďte talíře s běhouny, doplňte stůl o ladící slánku a pepřenku. Najděte ubrousky, které budou ladit se stolováním. Nebojte se barev a jejich kombinací a proměňte nudnou večeři v zábavnou hostinu.

Štítky: Doplňky pro stolování, Stolování

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ