Magazín: Buďte tyto Vánoce originální a vykašlete se na obálky!

Buďte tyto Vánoce originální a vykašlete se na obálky!

10. prosince 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Každé Vánoce mnoho z nás řeší tu samou zapeklitou otázku. Co dát své rodině, partnerovi či přátelům pod stromeček? Mnoho průzkumů v posledních letech ukazuje, že my Češi obecně obdarováváme své nejbližší stále stejnými dárky. Mezi ně samozřejmě patří i peníze v obálkách, protože jsou nejjednodušším a nejpraktičtějším darem. Ale opravdu to tak je?

Klasika, která zahrnuje knížku, ponožky a peníze

Mezi klasické dárky, které se rok co rok pod vánočním stromem objevují, patří kromě peněz i ponožky, knihy nebo elektronika. Finanční dary jsou sázkou na jistotu, vždy potěší. Neměli bychom si ale přeci jen dát s vánočními dárky více práce? Mnohdy obálkou své nejbližší pouze “odbudeme”, protože nechceme čelit předvánočnímu stresu a dlouhým frontám u pokladen.

Vánoce by neměly být pouze o hmotných darech, ale atmosféře, a lidech, se kterými sváteční dny trávíme. Pro mnoho lidí jsou však dárky tím nejdůležitějším aspektem Vánoc. A pokud chcete své bližní opravdu potěšit a hlavně překvapit, vykašlete se na peníze a zkuste letos něco nového!

Aby na dárek obdarovaný vzpomínal i po letech

Nejhezčí dárky jsou takové, na něž bude dotyčný vzpomínat i po letech. Které jsou od srdce a do kterých vložíte kromě financí i hodně přemýšlení. O tom, co by si odbarovávaný přál nebo co mi se mu mohlo líbit.

Nemusí se zrovna jednat o věci, které sami vyrobíte, i když ty jsou z tohoto hlediska asi nejkrásnější. O tom, co můžete stvořit sami doma už jsme na náš magazín psali minule, tak si tento článek přečtěte a třeba se od nás inspirujete.

Velmi oblíbenými dary jsou v posledních letech hlavně zážitky. A ty přesně spadají do kategorie - originální. Dejte své mamince pobyt ve wellnessu, partnerovi jízdu v rychlém autě, přítelkyni den v kosmetickém salonu a dědečkovi třeba lístky na hokej. Společné zážitky jsou tím nejcennějším, co v životě můžeme získat.

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ