Magazín: Bydlení pro romantiky

Bydlení pro romantiky

02. října 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Hřejivý, útulný domov a romantika spolu může úzce souviset. Každý z nás je jiný, můžeme mít různé pohledy na to, jak vypadá útulný domov. My vám teď představíme doplňky a dekorace, které vytvoří kouzlo domova romantickým osobnostem.

Inspirace romantikou

Důležitá zásada

Vytvořit útulný domov není nic jednoduchého. Abyste se doma cítili dobře, měli byste vybírat nábytek, doplňky a dekorace, které budou mluvit za vás. Jednoduše budou odrážet charakter a osobnost majitele. Nesmíte však zapomenout také na to, že vše co si vyberete a koupíte, musí k sobě ladit - nábytek s dekoracemi a ostatním zařízením, které běžně používáte.

Inspirace není nikdy dost

My k vám přicházíme s nápady. Inspirujte se kategorií Romantic. Najdete tu řadu inspiračních kampaní, které vám mou být nápomocné při výběru. Každá kampaň je jedinečná. Je vytvořená na určité téma, kterého se snažíme docílit právě prostřednictvím uvedeného designového nábytku, doplňků a dekorací. Třeba jako ta naše nejnovější!

Teplo domova

Jednou z nejnovějších inspiračních kampaní je právě teplo domova. Najdete zde řadu designových kousků, které mají za úkol svým designem, materiálem a provedením vykouzlit příjemnou atmosféru. V nabídce jsou výrobky zejména z přírodních materiálů, jako je dřevo, bambus, vodní hyacint nebo třeba také kov. Důležitou roli sehrají také barvy. Pocit tepla nám dodávají odstíny žluté, oranžové a hnědé barvy. Barvy slunce a ohně. Chcete, aby vám bylo tepleji? Pokud nemáte doma kamna či krb, postačí vám plamínek svíčky a svícen.

Štítky: Designové dekorace, Romantický styl

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ