Magazín: Cestovatelský globus

Cestovatelský globus

31. ledna 2013 Rubrika: Designové doplňky

Chybí vám originální dekorace? Rádi cestujete prstem po mapě? Tak si pořiďte globus! Je to nadčasová dekorace, která si dokáže najít místo i ve vašem interiéru!

Nepřekonatelná dekorace

Zeměkoule a mapy jsou odvěkou dekorací. Kdysi byly považovány za prestižní a velmi drahou dekoraci. Zdobily stoly a stěny v pracovnách astronomů, vzdělaných panovníků či papežů. Byly jakýmsi symbolem moci a moudrosti.

Co globus prozrazuje?

Noblesní doplněk, díky kterému můžete mít celý svět před sebou. Zatoulejte se prstem po mapě a dobývejte svět. Vašim návštěvám navíc napoví, že jste originální a hravý člověk se smyslem pro design a elegantní doplňky. Aby se globus co nejlépe vyjímal, je důležité jeho vhodné umístění. Materiál, ze kterého je vyroben, by měl ladit se stolkem či policí, na kterých je umístěn.

Barvy elegance

Globusy jsou k dostání v různých velikostech a barvách. Solidní vzhled vašeho domova nejlépe podtrhne globus v elegantních barvách: černé, zlatohnědé nebo stříbrné. Pokud nechcete, aby doplněk zabíral místo na pracovním stole, můžete zvolit globus na vysoké noze, který je možné umístit přímo na podlahu. Originální variantou je také stolní lampa v globusovém provedení.

Štítky: Bytové doplňky, Globusy

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ