Magazín: Chybí vám místo k sezení?

Chybí vám místo k sezení?

25. února 2013 Rubrika: O nábytku

Co si budeme lhát, místo k sezení se v domácnosti hodí vždy. Nikdy nevíte kdy přijde nečekaná návštěva, kterou nebudete mít kam usadit. Křeslo je sice super, ale pokud máte menší obývací pokoj, nepomůže vám. Taburetka je malým spravným pomocníkem, jehož využijete na mnoho způsobů.

taburetka je praktickým pomocníkem pro sedení i na vonkajší terase

Taburetka nadevše

Taburetka je nadčasový doplněk interiéru. Díky správné volbě materiálu, tvaru a barevného provedení se dnes snadno zakombinuje do každého obývacího pokoje. Materiálových provedení je nespočet - od provedení v kůži, syntetické kůži, polyesteru až po bavlnu. Klasické taburetky mají tvar krychle nebo kvádru, aby se na nich lépe sedělo. Existují ale i taburetky oválného či nepravidelného tvaru.

Nekonečné využití

Taburetka je ztělesněním praktického pomocníka. Využijete ji při obouvání v předsíni, jako místo k sezení v obývacím pokoji, jako odkladný stolek na svačinu k televizi nebo na vyložení nohou při sledování filmů. Obzvláště praktická je verze s odnímatelným víkem a úložným prostorem. Užitečné jsou i modely s kolečky, které usnadní přesouvání taburetky.

Štítky: Sedací nábytek, Taburetky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ