Magazín: Chytré tipy, jak vyzrát na podzimní rána

Chytré tipy, jak vyzrát na podzimní rána

28. září 2015 Rubrika: Doporučujeme

Za okny neproniknutelná mlha, kterou po pár hodinách vystřídá ospalé počasí, kde o dešťové přeháňky rozhodně není nouze. Podzimní rána zkrátka nejsou nic, kvůli čemu by se člověku chtělo vylézat z pod vyhřáté peřiny. My pro vás přichystali pár tipů, díky nimž ráno načerpáte energii na celý den, a žádný podzim vás rozhodně nerozhodí.

jak-vyzrat-na-podzim

Vůně kávy

Není nic účinnějšího, co vás vytáhne ráno z postele, než čerstvě uvařená káva. Jestli ráno nestíháte, sáhněte po stylových termohrncích, které si můžete vzít sebou do práce nebo školy, a káva v nich po dlouho dobu vydrží krásně horká. Zkuste třeba veselý termohrnek z kostního porcelánu se silikonovým víčkem. Díky plastovému límci se nemusíte bát popálení a káva nebo čaj z něj vás po ráno nakopnou do celého dne.

kafe doplnky

1. Šálky na espresso Easy Espresso, 4 ks, 2. Porcelánový hrnek se silikonovým víčkem, 12,5 cm

Kouzlo ciferníku

Proč se občas nevrátit do starých časů, kdy nás místo elektronického zvuku mobilního telefonu do nového dne uvítaly klasické budíky, které začaly drnčet v přesně stanovený čas. Retro budíky u vás doma navodí romantickou atmosféru zašlých dob a stanou se parádním doplňkem, který dodá interiéru šmrnc.

budik

1.Stolní hodiny Budík, 56 cm, měděná

Efekt světla

To úplně nejjednodušší pravidlo říká, že základní pocit, který si odnesete z interiéru, vytváří právě světlo. Proto je důležité rozmístění a intenzitu světla nepodcenit. Osvětlení formuje prostor místnosti a má vliv na to, jak se v interiéru cítíte, a tedy i na vaše vstávání. Určitě zvolte více světel do místnosti, ne jen jedno centrální. Vhod přijdou i lampičky na nočních stolcích a nástěnná světla. Zkrátka platí, čím více, tím lépe.

svetla
svetla1

1. Nástěnná lampa Crone, 66 cm, 2. Podlahová lampa Nordic, 156 cm 3. Stolní lampa Harmonika, 59 cm, 4. Lustr závěsný VITA Disca, bílá, 5. Závěsný lustr mosazný Raw, 35 cm

Štítky: Designové hodiny, Hrnky, Lampy, Osvětlení a svítidla, Stojací lampy, Stolní lampy

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ