Magazín: Dejte přednost etažérům

Dejte přednost etažérům

28. listopadu 2014 Rubrika: Doporučujeme

Etažéry, neboli několikapatrové podnosy, jsou elegantním designovým doplňkem do každé domácnosti. Pokud chcete, aby ovoce, cukroví nebo různé další menší chuťovky vypadaly na podnose už na první pohled opravdu dobře, pak neváhejte, a jeden pořiďte. Etažér nejen skvěle vypadá a účinně funguje, ale rovněž vám ušetří místo na stole.

Designové etažéry

Různé materiály

Etažéry existují v různých velikostech, a vyrábí se z mnoha materiálů i barev. Je jen na vás, jaký si z široké nabídky vyberete a kolik budete chtít vlastně pater. Obvyklé jsou etažéry ze dřeva, porcelánu, keramiky, různých druhů kovu, skla, nereze či drátků. Vybírat budete z velkého množství, a tak můžete určit i jeho tvar – kulatý, hranatý, hvězdicovitý atd. Vaše kulinářské výtvory budou vypadat perfektně chutně, ať už si vyberete jakkoli. Většinou se etažéry skládají z podnosů a středové tyče, na kterých jsou upevněny.

Designový etažér Hvězda

Co všechno na něj dát?

Vaší fantazii se meze nekladou, a pokud zvolíte jeden z větších výrobků, vejdou se na etažér i chlebíčky. Nejčastěji se však používá pro menší pochutiny. V období Vánoc především na cukroví a v průběhu roku například ovoce, slané chipsy nebo oříšky a nakonec i jednohubky. A pokud bude jídlo na stole ležet delší dobu, jistě uvítáte i poklopy, díky kterým nic neokorá.

Designový etažér Shesam

Měly ho už naše babičky …

Stejně jako mnoho dalších bytových dekorací, i etažéry nejsou na českém trhu žádnou novinkou. Máme je i na našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet. Znaly je už naše babičky, a možná i prababičky, a v mnoha domácnostech se starší kousky dodnes vyskytují. V minulosti se bez nich neobešla žádná hospodyňka, protože byly nejen užitečné, ale i skvěle vypadaly. V mnoha případech jste se mohli setkat s různě barevnými etažéry s krásnými ornamenty. Není divu, že se na tyto geniální pomocníky znovu vzpomíná, a hlavně letos se dostávají znovu do módy

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ