Magazín: Dekorace sluší i koupělně!

Dekorace sluší i koupělně!

04. března 2013 Rubrika: Designové doplňky

Koupelna je spíše praktická než reprezentativní místnost. Ale neměli bychom důležitost jejího designu podceňovat. Vždyť přece do koupelny pravidelně zavítá každá návštěva a také vy sami můžete své očistné rituály provádět v hezkém prostředí.

Při zařizování  myslete na vhodné doplňky

Vybírejte pozorně, protože ne každá dekorace se musí automaticky hodit do koupelny. Výběr koupelnových doplňků bychom tedy měli pečlivě zvažovat. Ideální je spojit dekorativní funkci a praktickou využitelnost. Dalším důležitým aspektem je bezpečnost. Právě v koupelně se stává statisticky nejvíce nehod v domácnosti. Vyhýbáme se tedy ostrým předmětům a kluzkým plochám.

Co tedy vybrat?

Vhodnou kombinací dekorační funkce a praktičnosti je koupelnová předložka. Namísto ručníku nebo nevzhledné levné rohože zvolte zajímavý design. Příjemná předložka může krásně kontrastovat s podlahou a zároveň nás chránit před uklouznutím a studenými dlaždicemi. Další zajímavou dekorací je také stojan na šperky. Namísto odkládání prstýnků, řetízků a náušnic na umyvadlo či poličku, kde se mohou snadno ztratit, můžete své šperky bezpečně zavěsit na elegantní stojánek a mít je tak vždy po ruce.

Štítky: Bytové doplňky, Koupelnové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ