Magazín: Den Země – ekologicky a stylově

Den Země – ekologicky a stylově

24. dubna 2016 Rubrika: Doporučujeme

I letos slavíme Den Země! Je tomu přesně 46 let, kdy věnujeme planetě Zemi celosvětově více pozornosti. My tento den slavíme ale trochu stylověji. Víte jak?

Merowings-perex

Den Země byl vyhlášen 22. dubna 1970 jako den, kdy mají lidí oslavovat plantu Zemi. Při této příležitosti se zamýšlíme sami nad sebou, jak se více můžeme chovat ekologicky. Každý rok od té doby v tento den lidé po celém světě sázejí stromy, mluví o recyklaci, snižují spotřebu energie, více využívají jako dopravní prostředek kola nebo chodí pěšky a zapojují se do různých „zelených“ projektů. I firmy a velké společnosti se zapojují a takové jednání berou za samozřejmé, včleňují ho do chodu svých organizací.

Na jednání o klimatické dohodě uvedl generální tajemník OSN Pan Ki Mun:

Musíme chránit planetu, která nám zaručuje život.

I my slavíme Den Země! Ale trochu stylověji.

Celý náš tým slaví Den Země a společně podporujeme vše přínosné pro naši planetu. Proto si tento den uděláme tematicky stylový s německou značkou MeroWings.

Dokonalá autentičnost přírodních krás, které máme k dispozici.

Nevšední výrobky německé značky patří do rukou každého milovníka přírody. Vyvolají ve vás naprosté nadšení. Designeři značky MeroWings si dali opravu záležet. Vymysleli zajímavou taktiku, díky které získali mnoho příznivců a majitelů jejich ojedinělých kousků. Autentické provedení fotorealistického tisku na první pohled opravdu klame.

Podoba s realitou je skutečně dokonalá. Navrhují opravdu všechno! Taburetky, lavice, koberce, polštáře a i praktické doplňky třeba stylový penál nejen pro studenty. Co můžete očekávat? Na dotek hebký a příjemný materiál, který navíc můžete jednoduše vyčistit.

Merowings-produkty

Etuje / penál Forest, 22 cmTaburetka / stolička Birch outdoor, 40 cmPolštář kulatý s mechovým potiskem Forest, 40 cmPolštář s potiskem kůry Forest, 40x40 cmKoberec s letokruhy Forest, 138 cmPolštář kulatý Moon, 70 cmPolštář kulatý Birch, 40 cmLavice / sofa Stone outdoor, 120 cmTaburetka / stolička Forest outdoor, 60 cm (zleva - doprava)

Zajímají vás ještě další kousky, které vtáhnou kousek přírody do vašeho interiéru? Na našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet najdete kompletní nabídku MeroWings.

Podporujte naši planetu Zemi nejen jednou za rok. Myslete a jednejte ekologicky!

zdroj: national-geographic.cz/

Štítky: Design

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ