Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu – Beran

Design dle znamení zvěrokruhu – Beran

29. srpna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Zatímco pro ostatní znamení je domov místem, kde se cítí bezpečně, je jejich útočištěm a místem pro relaxaci, pro Berany je spíše další možností jak ukázat to, kým jsou. Otevření a aktivní Berani se totiž před světem ukrývat nepotřebují, oni ho milují.

Znamení zvěrokruhu - Beran

Berani jsou aktivní a ohniví, proto doma tráví jen málo času. Pokud bychom k nim měli přiřadit nějaký styl, jednoznačné by to byl minimalismus. Lidem narozeným v tomto znamení totiž vyhovuje otevřený a vzdušný prostor. Jsou to lidé překypující životní energií, a proto potřebují, aby jejich energie mohla proudit. S tím úzce souvisí i to, že si nepotrpí na složité detaily, upřednostňují hladké linie. Nepotřebují ani velké množství doplňků a dekorací, raději ho nahradí pouze několika efektními kusy. Na místo mnoha svícnů, polštářků a ostatních drobností si raději pořídí velikou vázu, které si každý všimne na první pohled. Velké oblibě se u nich těší doplňky z leštěného kovu.

Berani jsou ostatně lidé, u kterých je první podhled a dojem důležitý. Proto se například při zařizování interiéru velmi věnují předsíním či vstupním halám. Každý kdo vstoupí do dveří, musí totiž už od prvního okamžiku vědět, jaký je majitel interiéru.  Berani jsou také velice dynamičtí a odvážní. Nebojí se proto nejnovějších interiérových trendů. Jejich byty jsou vždy zařízeny velice moderně, starožitnosti byste v nich hledali marně. K životu potřebují také hodně světla. Mají rádi velká okna, pokud možno orientovaná na východ. Kde sluneční svit nestačí, nahradí ho lampami nebo velkými lustry. Berani také potřebují drama, proto rádi volí černo-červeno-bílé barevné kombinace, občas doplněné o světlé akcenty.

Zdroj: www.styleathome.com

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ