Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu – Lev

Design dle znamení zvěrokruhu – Lev

15. srpna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Temperamentní, energický, autoritativní, to je jen zlomek charakteristik, které se připisují lidem narozeným ve znamení Lva. A jak to má toto ohnivé znamení s designem a bydlením vůbec? Čtěte a dozvíte se víc.

Znamení zvěrokruhu - Lev

Lvi jsou zrozeni k tomu, aby stáli v centru pozornosti a dění. Do vínku jim bylo dáno velké charisma, které tak rádi využívají ve společnosti. Prahnou po obdivu, běda jak je zahrnete kritikou, tu přímo nesnášejí, i když může být oprávněná.

Ve svých domovech se rádi obklopují kvalitou a luxusem. Žena narozená ve Lvu by se nikdy nespokojila s obyčejnými a fádními věcmi. Do zařizování interiéru dává kus sebe, velmi často si ho sama navrhuje. Nechybí tak nábytek na zakázku, který je mnohdy velmi okázalý. Ráda se obklopuje věcmi v elegantním dekoru, najdete u ní také řadu exotických doplňku, jako jsou například svícny, nebo sošky Buddhy, pomocí kterých ukazuje svůj rozhled. Velký důraz klade také na osvětlení a miluje velká naleštěná zrcadla.

Jak muži, tak i ženy narození ve znamení Lva jsou rádi hostiteli a baviči společnosti. Pozornost ostatních prostě milují. V kuchyni tedy nesmí chybět velký jídelní stůl, který je vždy elegantně prostřený a plný luxusních doplňků. I samotné vaření je pro ně představením, kuchyňská a jídelní část tedy bývá spojena.  V obývacím pokoji by pak neměl chybět krb. Lvi milují oheň, což můžeme chápat jako jistou analogii k ohni, který mají uvnitř sebe. O lvech se také říká, že mají vždy naplněný bar a to nejen alkoholem, ale také nejrůznějšími barmanskými pomůckami. Umějí namíchat všechny známé drinky, i to je totiž součástí jejich představení. Zábava zkrátka patří k jejich životu.

Rádi se také obklopují teplými barvami jako je oranžová, červená, hnědá ale i zlatá. Jejich domovy zkrátka připomínají takový menší palác, kde je opravdu na co se dívat. A nezapomeňte, pokud nemáte co chválit, raději nekritizujte.

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ