Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu – Rak

Design dle znamení zvěrokruhu – Rak

01. srpna 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Rak to je vodní znamení plné citů a emocí. V životě je pro něj nejdůležitější rodina, od toho se také odvíjí jeho touha po dokonalém a příjemné domově. Domov je totiž jeho ulitou, do které se schovává před zklamáním a nepříznivým světem. A jaký by měl jeho domov být? Pojďme do něj společně nahlédnout

Jak ženy, tak i muži v tomto znamení jsou domácky založeni, proto na vybavení svého domova velice dbají. Raci jsou ochranitelé, strážci rodinného krbu. Jejich domov by měl být útulný a vyzařovat lásku a teplo. Toho nejlépe docílí pomocí teplých barev, ale také doplňků a dekorací. Chybět nemohou nejrůznější svíčky, svítilny nebo aromalampy. Každé místnosti svého domova umí vtisknout život a nabít ho pozitivní energií.


Jak bylo řečeno, rodina je pro ně tím nejdůležitějším. Neomezují se však pouze na příbuzné, do své rodiny zahrnují i své přátele a sousedy. Rádi se jimi obklopují a jsou výborní hostitelé. V obývacím pokoji tak potřebují mít dostatek pohodlných křesel a měkoučkých polštářů. Srdcem domova je však kuchyně, zejména pak pro ženy. V ní se realizují a připravují ty nejlahodnější pokrmy pro své blízké.


Raci jsou citliví někdy až sentimentální. Proto se rádi obklopují vzpomínkami. Pokud máte obdarovat Raka, určitě ho potěšíte dalším rámečkem na fotky. Má jich sice už pěknou řádku, ale velmi rád přijme další, do kterého si vystaví svoji oblíbenou vzpomínku z dětství.


Lidé narození ve znamení Raka důvěřují nejvíce svým pocitům. Jenže pocity se často mění a proto můžeme říci, že Raci jsou nestálí, například co se názorů týče. To se samozřejmě promítá i do jejich bydlení. Vzhled svého domova tak velmi často mění, přesunují nábytek, používají nové barvy a obklopují se neokoukanými dekoracemi.

Zdroj: www.styleathome.com

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ