Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Štír

Design dle znamení zvěrokruhu - Štír

15. září 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Pohodlný a útulný domov. Přesně na tom záleží osobám narozeným ve znamení Štír. Co je pro Štíra důležité, na co nedá nikdy dopustit a jak zaručeně poznáte jeho interiér? Pojďme se na to blíže podívat.

Design dle znamení zvěrokruhu - Štír

Důležitým bodem číslo jedna v jeho interiéru je ložnice. Relaxační místnost. Štír potřebuje velkou a pohodlnou postel, kde bude spousta polštářů. Spánek je pro ně totiž základ a v takovém případě je schopný za správnou postel utratit klidně i ranec. Na pohodlnou postel nedá zkrátka dopustit.

Místem číslo dvě je kuchyň. Nejlépe se cítí v kuchyni z přírodního dřeva doplněné o doplňky a dekorace v bílé a smetanové barvě. Také si potrpí na moderní a exkluzivní kuchyňské pomůcky. Pokud tedy budete chtít obdarovat nějakého Štíra, už víte na které drobnosti se můžete zaměřit. Ale pozor, Štír nemá rád kýč. Upřednostňuje originální, zajímavé a umělecké designové doplňky a dekorace. Je to milovník hudby a umění. Můžete se inspirovat jeho obrazy, které vypovídají příběh o něm samotným.

Když už si Štír zařídí svůj vysněný a útulný domov, nerad se přizpůsobuje novým věcem. V tomto směru se stává konzervativním a pohodlným jedincem, kterého jen tak něco nepřesvědčí.

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ