Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Střelec

Design dle znamení zvěrokruhu - Střelec

30. září 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Střelci jsou zkrátka minimalisté, kteří mají rádi jednoduchý design a styl. Jelikož jsou to velcí dobrodruzi, nemají moc času na to si svůj příbytek nějak luxusně zařídit, dávají totiž přednost jiným prioritám...

Střelec- Armenia coins

Aktivní, společenský a všemi milovaný Střelec je jako ryba ve vodě mezi svými přáteli. Milují volnost a také rádi cestují. Jeho oblíbené aktivity se promítají i ve stylu života a stylu bydlení.

Když navštívíte nějakého Střelce, určitě to ihned poznáte. Jeho interiér je obklopený dekoracemi, které si pořídil na cestách po světě. Co třeba Buddha, který mu leží na poličce? Toho má určitě z orientálního Tibetu.

Střelec preferuje přírodní materiály. Jeho nábytek bude určitě dřevěný. Prý Střelci mají nejraději dubové dřevo, které nejvíce odpovídá jejich povaze. V kuchyňské lince nebo v jídelním koutu najdete keramické doplňky. Jeho interiér rozzáří teplé odstíny barev, jako je třeba medově žlutá barva nebo příjemné odstíny hnědé barvy.

Chcete-li Střelce obdarovat, můžete začít inspirační kampaní Romantic, kde najdete řadu originálních a jedinečných doplňků a dekorací, které půjdou ruku v ruce s povahou Střelce.

Štítky: Design

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ