Magazín: Designerka Ashley Whittaker: neo-tradicionalistka s oslňujícími návrhy

Designerka Ashley Whittaker: neo-tradicionalistka s oslňujícími návrhy

28. února 2016 Rubrika: Světoví designéři

Máte rádi tak trochu něco jiného? Rádi se odlišíte? Podívejte se na realizace americké designerky, Ashley Whuttaker, která navrhuje naprosto úchvatné interiéry v neo-tradicionálním stylu. Přesně v takovém, který u nás schází.

ashley-designer-1

Do svých návrhů, které jsou zaměřené na tradiční design, vnáší svěžest a moderní pohled. Její designerská společnost, Ashley Whittaker Design, všem svým klientům nabízí výrazně klasickou chuť a elegantní sofistikovanost pro rezidenční dekorace a interiérový design. Rukopis Ashley je na první pohled znatelný. Vyznačuje se přizpůsobením místností, které obsahují půvabné detaily a poutavou hru barev a vzorů.

ashley-designer
Americká designerka Ahley Whittaker před začátkem její vlastní kariéry pracovala také pro značku Ralph Lauren v New Yorku.

Několik ukázek z jejího portfolia:

NYC PIED-À-TERRE

ahley-designer-3

GREENWICH

ahley-designer-2

SOUTHAMPTON

ahley-designer-3

LOWER 5TH AVE

ahley-designer-4

PARK AVENUE DUPLEX

ahley-designer-5

Každá realizace je opravdu jedinečná. Ashley odvádí skvělou práci. Dokáže spojit různé materiály, barevné kombinace a styly nábytků vždy se skvělým efektem. Pokud se vám její návrhy líbí, můžete si inspirovat i na jejích stránkách, kde najdete další fotografie z jejího portfolia.


Pevně doufáme, že i vy se přestanete bát kombinovat. Vyzkoušejte ladit i zdánlivě nemožné. Právě tak, jako to dělá americká designerka Ashley. Hrajte si s designovými doplňky a dekoracemi. Postupně můžete změnit i váš interiér v něco opravdu okouzlujícího.

 

Zdroj: ashleywhittakerdesign.com

Štítky: Design, Designéři

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ