Magazín: Designovky z Facebooku #březen

Designovky z Facebooku #březen

03. dubna 2016 Rubrika: Doporučujeme

Březen na našem facebookovém profilu byl přímo rozjařený! Podívejte se na to nejoblíbenější z jarních inspirací, které vám mohly uniknout!

perex
"Jak se vám líbí použití neopracovaného dřeva v interiéru?" Jsme za jedno, tento post jste ohodnotili 156 palci a 16 sdíleními.

To, že se jaro blíží, jsme všichni postřehli i na našem facebookovém profilu. Jak to vnímáte vy? Užíváte si jaro?

Únor bílí-pole sílí - to je už pasé

Únor je fuč. I když jsme pro vás v únoru připravili inspirační kampaň, užívali jsme si ji i v březnu. Hlavně na facebooku, všichni jsme souhlasili s tím, že "Bílé doplňky se do kuchyně hodí celoročně, ale s přicházejícím jarem ještě víc!"

doplnky
"Bílé doplňky se do kuchyně hodí celoročně, ale s přicházejícím jarem ještě víc! Tyto výrobky jsou z nádherného porcelánu, který nikdy nezestárne."

Něco pro romantiky

Také jste si vždy přáli mít u postele nebesa? A tady jsou navíc doplněny nádhernými světýlky!

nebesa
Nebesa si přeje nejen malá princezna!

Zjistili jsme, že na Facebooku máme poměrně dost romantiků! 190 z vás ocenilo tento příspěvek palcem a další 23 z vás post sdílelo. Patříte také mezi romantiky? V tom případě sledujte i naše internetové stránky, protože se můžete inspirovat romantikou opravdu každý den. Stačí sledovat naše kampaně Romantic.

merowings
Pro všechny milovníky přírody máme skvělou zprávu! Můžete jí mít (SKORO) doma... Tyto krásné taburetky se podobají kmenům a pařezům a jsou neuvěřitelně hladké.

Originální kousek přírody

Milujete přírodu natolik, že byste si ji nejradši vtáhli domů? Máme pro vás způsob, jak vyřešíte své přání a touhy. Doplňky německé značky Merowings ve vás vyvolají nadšení. Designéři vymysleli zajímavou taktiku založenou na principu hádanky. Všichni můžeme hádat, jestli se zrovna jedná o pařez nebo o taburetku. Výrobky získávají svou autentičnost díky fotorealistickému tisku stromové kůry, který totiž na první pohled klame.

Neodolatelný minimalismus

Přiznejte se, kdo z vás zastává pravidlo "v jednoduchosti je krása"? I v koupelně můžete vytvořit elegantního ducha. Klíčovým je zvolit vhodný design prvků, které dají jasnou tvář interiéru. V tomto případě je to zrovna vana nebo sprchový kout, který hned na první pohled řekne, jaká bude vaše koupelna. Pokud velkou vanu s jasnými liniemi doplníte dřevem s velmi podobným designem, docílíte skvělého efektu, jako můžete vidět na fotografii.

minimalisticka-koupelna
"Minimalistické koupelny s dřevěným obložením jsou severskou doménou. Jak se vám líbí?"

A co víc?

To není zdaleka všechno! Pokud vás zajímá velmi úspěšný recept na rychlou večeři nebo snad toužíte po nové váze, kam vložíte čerstvě natrhané tulipány, prohlédněte si náš březen na Facebooku.

Sledujete nás?

Jak se vám líbí naše příspěvky? Chtěli byste také něčím přispět a pochlubit se svým interiérem na naší zdi, napište nám! A pokud nás ještě nesledujete, připojte se k ostatním.

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ