Magazín: Ekologické doplňky k vám domů…

Ekologické doplňky k vám domů…

05. června 2014 Rubrika: Designové doplňky

Čím hezčí je venku počasí, tím více a časněji slýcháme za okny ptačí zpěv. Příroda nám dává jasně najevo, že se plně probudila a symbolem toho je nejen ptačí ševelení, ale i teploty nad dvacet, místy i nad třicet stupňů. Život si zkrátka vždycky najde cestu, proto se snažíme dbát na životní prostředí a nabízíme vám ekologicky odbouratelné výrobky.

Designové doplňky z přírodních materiálů

Lustr z dřevěných proužků

Závěsný lustr Tikky je vzdušný a ekologický. Stínidlo lustru je vyrobeno z dřevěných proužků, které jsou vzájemně spojené na dvou místech - nahoře a dole. Svělo Tikky sice působí poněkud subtilně, avšak použitý materiál mu dodává na bytelnosti a trvanlivosti. K dostání je tento lustr ve dvou velikostech, tak může vykouzlit příjemnou atmosféru v menších i větších bytech. Skvěle doplní jak moderně pojaté interiéry, tak interiéry lazené do přírodních tónů dřeva.

Dřevěné hodiny

Ačkoli množství hodin, které nabízíme je s celoplošným potiskem, tudíž není vidět materiál, z něhož jsou hodiny vyrobeny, většina je ze dřeva. A tak se nemusíte bát si pořídit moderní, stylové hodiny s potiskem stromové kůry Barke, či s motivem motýlů Pepino. Milovníky moderny potěší hodiny Caleb, nebo vtipně pojaté nástěnné hodiny s potiskem mouchy z kolekce „Flies.“

Talíře z javorového dřeva

Young & Trendy domácnosti dosáhnete nejen nápaditými a originálními dekorativními doplňky, či designovým nábytkem, ale také vybavením kuchyně. Po ložnici a obývacím pokoji, je to totiž nejčastěji využívaná místnost v domácnosti. Pokud i v kuchyni chcete myslet ekologicky jen třídit odpad nestačí, pořiďte si mladistvé a svěže elegantní talíře z javorového dřeva v různých barvách značky Remember. Vaření začíná u hravosti a experimentování.

Nejen bambusové prostírání

Bambus je univerzální rostlinou z níž je možné vyrobit téměř cokoliv. Rozšířil se jako lavina a  my jsme rádi, že vám můžeme představit výrobky z bambusu, které lahodí oku i přírodě. Bambus jako materiál nejvíce podtrhne přírodní zpracování, tedy minimalismus je zde na místě. Posoudit to můžete prostřednictvím prostírání Andrea, nebo Angie, které jsou důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Prostírání můžete doplnit třeba bambusovou sadou Natur, kterou si jednoduše vytvoříte z podnosu a mise, které máme v nabídce.

Lustr z peří

Nejen, že se skandinávská značka Vita rozhodla vyrobit lustr podobající se šišce - Silvia, šla ještě dál a ekologické uvažování přeměnila v super ekologické. Jak jinak si vysvětlit dokonalý tah, kterým bezpochyby je lustr z peří Eos, který je k dostání v několika velikostech a je vyrobený z husího peří. Údržba je snadná, lustr stačí občas přejet fénem na vlasy a bude opět jako nový.

Štítky: Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ