Magazín: Fígle, jak zvětšit malou kuchyň

Fígle, jak zvětšit malou kuchyň

23. května 2016 Rubrika: Tipy pro bydlení

Vrtá vám hlavou, jak přidat vaší kuchyni pár metrů čtverečních navíc? Víme, jak na to! Mrkněte na naše vynalézavé rady.

mala-kuchyn
zdroj: blog.westelm.com

Jak opticky zvětšit kuchyň a dodat ji lehkost a vzdušnost? To může být někdy pěkný oříšek. Proto jsme se podívali na zoubek neotřelým řešením, s kterými ji nafouknete a navíc si dopřejete více prostoru pro vaření i stolování.

 

Základem jsou dobře zvolené barvy. Zlaté pravidlo praví, že světlé odtíny a rovné linie umí prostor opticky zvětšit a vnést do něj čistotu a řád. S tím samozřejmě souhlasíme. Nebojte se ale i trošku zaexperimentovat. K bílé budou perfektně sedět i černé detaily nebo dřevo, které můžete použít na pracovní desku a poličky.

mala-kuchyn-2

Kam s kuchyňským náčiním, kořením nebo potravinami? Využijte stěny! Pokud vám nezbývá moc místa na skříňky a úložné prostory, sáhněte po nástěnných poličkách a nejrůznějších háčcích. Vhod přijdou i magnetické tabulky, kam pohodlně umístíte nože a další kovové doplňky. Všechny suroviny a potřeby tak budete mít pěkně na očích a vždy po ruce, a navíc bude vaše kuchyň krásně vypadat.

mala-kuchyn-3

Dejte si záležet i na místu ke stolování. Malé prostory jsou jako dělané pro barové stolky a židle. Nyní můžete sehnat krásně pohodlné polstrované barovky i s opěrkami, které vám určitě zpříjemní vaše kulinářské zážitky. Nebo se poohlédněte po stolcích, které lze jednoduše rozložit a složit podle potřeby a v interiéru vám tak ušetří spoustu místa.

mala-kuchyn-4

Mrkněte do našeho sortimentu, kde jsme pro vás přichystali spoustu nábytku a doplňků, které z vaší kuchyně vykouzlí krásné a vzdušné místo plné originálního designu.

mala-kuchyn-5

 

1. Lustr hliníkový Lionel, 29 cm, 2. Podnos Cylinda Line, 3. Podnos s madly Rainy polyratan/bambus, sada 2 ks, 4. Váza Embrace malá, 16,5 cm, 5. Stojan na víno Spring, 25 cm, chrom, 6. Nástěnné hodiny Old Style, 45 cm, 7. Barová židle kovová Mason, zelená, 8. Jídelní stůl skleněný Wanda, 150 cm, 9. Nástěnný policový systém Dellan, 158 cm, dub

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ