Magazín: Inspirace č. 3 - perfektní dárky pro knihomoly

Inspirace č. 3 - perfektní dárky pro knihomoly

05. prosince 2016 Rubrika: Doporučujeme

Vánoce se kvapem blíží a pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rád čte knihy, máme pro vás malý seznam těch nejlepších dárků!

vanoce-darky-pro-knihomola
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/434245589050239417/

Tip č. 1 - aby byla kniha vždy chráněná

Jak se vžít do potřeb knihomola? Představte si, že někde na cestě čtete novou knížku, kterou jste si zrovna koupili a těšíte se na ní měsíce, ne-li roky. Opatrujete její obal i vazbu, ale přecejen se o svůj "drahocenný poklad" stále bojíte. Každý knihomol, který má rád své knihy čisté a nepoškozené, by měl mít kvalitní obal. Ten se používá místo klasického papírového obalu, který se rychle a jednoduše zničí. Na trhu je spoustu různých obalů, z rozdílných materiálů i s nespočtem grafik. Stačí jen vybrat!

zdroj obrázku: papelote.cz

Tip č. 2 - něco pro uložení knih

Pokud chcete dát knihomolovi, který každý měsíc přikupuje kvanta knih, opravdu užitečný dárek, zaměřte se na vybírání nové police nebo rovnou knihovny. Úložého prostoru není nikdy dost a designových kousků, kam se vejde nespočet knih, najdete v dnešní době už spoustu. Stačí jen několik poliček z netradičního materiálu nebo s konstrukcí, která je ihned ozvláštní. Na více úložných regálů a skříní se můžete podívat na našem partnerském internetovém obchodě Designoutlet.cz.

policky-na-knihy-jak-darek
zdroje obrázků: designoutlet.cz

1) Nástěnný regál Fusion, 70 cm, 2) Regál kovový Mephis, 160 cm

Tip č. 3 - aby se dobře četlo

A nakonec jsme si schovávali možná to nejdůležitější! Každý knihomol ví, že číst se dá téměř kdekoliv. Jedinou podmínkou je, aby se ve svém prostředí cítil příjemně a nebylo kolem něj tolik rušivých elementů. Otravné hlasy se dají vyřešit snadno, sluchátky na uších! Ale co pohodlí? Pořiďte knihomolovi nejměkčí polštář, na kterém si kdy četl! Může se o něj opřít na sedačce, nebo si ho dát pod hlavu v posteli. To už je na něm. Vy jen vyberte motiv, který by se mu mohl líbit, a máte vystaráno!

polstare-jako-darek-na-vanoce
zdroje obrázků: designoutlet.cz

1) Polštář Lev & Gepard, 45x45 cm, sada 2 ks, 2) Dekorativní polštář Zick, 45x45 cm, 3) Dekorativní polštář Marble, 45x45 cm

Štítky: Bytové doplňky, Dekorativní polštáře, Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ