Magazín: Interiér inspirovaný zvířaty

Interiér inspirovaný zvířaty

20. října 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Zvířecí motivy jsou oblíbené, především v módě. Tygrované topy, lesklé černé boty imitující hadí kůži a mnoho a mnoho dalších. Když i slavní návrháři najdou inspiraci v přírodě mezi zvířaty, proč by nemohli právě i designeři nebo architekti?

Interiér inspirovaný zvířaty Interiér doplněný a zvířecí doplňky

Máte rádi zvířata?

Kdo nemá. Snad každý. Lísající se mazlíčci, kteří vám dělají společnost. Prý jsou teď in buldočci, obzvlášť ty francouzští. Pokud si nemůžete dopřát toho živého, pořiďte si designového na jednom z našich doplňků a dekorací.

Inspirace na dosah!

Kde je sehnat? V naší inspirační kampani „Máme rádi zvířata“ najdete všechny doplňky a dekorace, které jsou ve zvířecích motivech nebo mají potisk nějakého milého zvířátka. Výrobky z kolekce Modern můžete zakomponovat téměř do jakéhokoli interiéru. I v jednoduchém minimalisticky zařízeném bytě, zvířecí doplňky vytvoří útulný a vkusný interiér.

Jak vidíte, neznamená to, že zvířecí doplňky automaticky patří do dětského pokoje. Umístěte je i do ložnice. Stolní lampa v imitaci sovy působí elegantně. Kdo by se taky nechtěl vzdělávat vedle moudré sovy.

Štítky: Designové dekorace, Stojací lampy

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ