Magazín: Jak bydlí kočky?

Jak bydlí kočky?

11. července 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Pryč jsou doby, kdy byla v našich končinách známá pouze kočka domácí, která pobývala zejména venku, chytala myši a pomazlit se přišla, jen když měla náladu. Dnes jsou kočky mazlíčky, členy rodiny a v některých případech takřka i jejich hlavou. A také chtějí bydlet designově!

designový nábytek pro kočky nábytek a prolézačky pro kočky

Jak všichni kočičí příznivci vědí, kočky jsou nejen stvoření hravá a roztomilá, ale také škrábavá. Proto chcete-li uchránit svůj nábytek, je dobré pořídit vašemu kočičímu miláčkovi nějaký ten vlastní kus nábytku. Nejčastěji pak sáhnete po škrabadlu, které slouží zároveň jako prolézačka. Jenže přiznejme si to upřímně, designově to není nic moc a mnohdy se do našich vyladěných interiérů opravdu nehodí. Takovéto škrabadlo však není jediným řešením, stačí trochu pohledat, inspirovat se v zahraničí a váš domov bude ladit s kočičím.

Pokud svoji kočku opravdu milujete, můžete jí pořídit celé kočičí zábavní centrum. K dostání je nepřeberné množství různých lan, visutých můstků, doskočišť, zkrátka všeho, co kočičky potřebují ke svým hrátkám. Ostatně pokud jste zruční, není problém sáhnout po kousku dřeva a vyrobit něco vašemu mazlíčkovi přímo na míru. Pamatujte však na to, že kočky rády šplhají vzhůru, ale dolů už to není ono. Jejich tlapky k tomu nejsou uzpůsobeny, proto vždy myslete i na cestu dolů! Hodí se také omotat některé části omotat provázkem, máte pak prolézačku a škrabadlo v jednom.

A jak bydlí vaše kočka?

Štítky: Nábytek

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ