Magazín: Jak vypadají vany 21. století?

Jak vypadají vany 21. století?

31. července 2015 Rubrika: Tipy pro bydlení

Vany, jako takové, prošly řadou změn díky měnícím se designovým trendům. Zajímá vás, jak vypadají nejmodernější vany v dnešní době? Nechte se unést nejnovějšími trendy!

Novinka nejen pro architekty

Díky požadavkům lidí, kteří mají čím dál tím větší nároky, a nejnovějším technologiím jde celý designový svět kupředu. Velkou novinkou jsou zabudované neboli vestavěné vany do podlahy. Dá se říct, že připomínají honosné a luxusní lázně. Co je na tom nejlepší? Tuto relaxaci si můžete dovolit i ve vašem interiéru, který rázem dostane nový rozměr!

Zabudovaná vana v interiéru
Zdroj: bydleni-interier.cz

Hladina vody nebo podlaha?

Není mezi tím skoro žádný rozdíl. Ptáte se, jak je to možné? Zabudované vany mohou být napuštěny až po okraj podlahy a nabídnou vám nevšední smyslové zážitky. Jen si představte, že v takové vaně ležíte, máte okolo sebe oblíbené neokoukané dekorace (napadá mě třeba nějaká opravdu velká váza s živými rostlinami nebo originální svícny se svíčkami) a necháváte relaxovat své tělo i vnitřního ducha.

Zabudovaná vana v interiéru koupelny
Zdroj: doba.sk

Jak na takovou vanu?

Pokud se rozhodnete takovou vanu pořídit, doporučuji ji zahrnout do plánování interiéru hned v hrubé stavbě. V případě, že byste si tuto vanu chtěli pořídit do již hotového interiéru, čekala by vás řada nepříjemných stavebních úprav a změn. Dalším mínusem je cena, za kterou takovou nádheru pořídíte, proto si tyto vany většinou dopřávají majitelé do honosných vil a sídel. Jejich velká atraktivita a zájem však brzy způsobí, že budou dostupné jako normální klasické vany a to včetně přijatelných cen.

Vestavěná vana v podlaze interiéru
Zdroj: palazzio.cz

Bezesporu největší výhoda

Tou může být využití pro handicapované lidi, neboť přístup do těchto van si můžete přizpůsobit. Vyberte si přístup, jaký vám bude vyhovovat. Vybírat můžete z různých schůdků, sešikmené hladké plochy či zcela uzavřených van.

Vestavěná vana v interiéru koupelny
Zdroj: jacuzzicz.cz

Tak co, už jste se zamysleli nad svou ideální zabudovanou vanou?

Štítky: Design, Koupelnové dekorace, Vázy

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ