Magazín: Jak zabavit děti v létě? Pořiďte jim zahradní domek!

Jak zabavit děti v létě? Pořiďte jim zahradní domek!

19. června 2017 Rubrika: Doporučujeme

Léto už propuklo v plném proudu a sluníčko nás pálí do zad na každém rohu. Dnešní doba ale láká k jiným aktivitám a to především k těm, u kterých se sedí doma. Dostaňte v tomhle krásném počasí své děti ven. Jak? Třeba do zahradního domečku.

Zahradní domek
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/Ab26iaGaIU1IABiupeUCnp_FZsL197dRbTRZLRwzpBIs74ICMq_nmUA/

Šťastné oči dětí

O zahrdním domečku snil určitě už každý z nás. Jen se přiznejte. Kdo pokaždé záviděl ve filmech nebo v pohádkách hlavním hrdinům domek na stromě? Tímhle svým snem vlastně splníte sen i svým ratolestem a navíc se u toho parádně zabavíte.

Jako první krok si udělejte tzn. rešerši. To znamená, že si pečlivě projdete internet a pečlivě zvážíte, na co si troufáte nebo co si kde koupíte. Většina domků jde jednoduše sestavit, ale na druhou stranu neudělá větší radost víc, než vlastnoručně vyrobený domek z přírodního dříví.

Zahradní domek pro děti
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/447263806726188878/

Dřevo nebo plast?

I tuhle otázku si určitě zodpovězte. Při výběru zahradního domku je velmi důležitý materiál. Nejčastěji se dostáváme do rozhodování mezi oblíbeným dřevěným a plastovým materiálem.

Dřevěné zahradní domečky pro děti mají nesporné výhody. Jednak se dají kdykoli přetřít libovolným nátěrem, ale také vám déle vydrží a nezatěžují životní prostředí. Pokud materiál dobře ošetříte, tak si zapište za uši, že vám dokem bude odolávat i největším výkyvům počasí.

Plastový zahradní domek
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/487162884680521884/

Plastové domečky pro děti mají také mnoho výhod. Mezi tu největší je bezesporu to, že tu najdete mnohem větší originalitu a kreativní zpracování. A to nejen po tvarovené, ale i po stránce barevné. Většina domků odolává jednoduše všem výkyvům počasí a to domeček nemusíte ani nijak zvlášť ošetřovat. Dokonce najdete i kousky, které jsou ošetřeny proti slunečnímu záření.

Plastový zahradní domek pro děti
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/418975571567803257/

Tak už víte, jaký domek pro děti si pořídíte na svou zahradu?

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ