Magazín: K pohovce patří stojan na noviny!

K pohovce patří stojan na noviny!

21. března 2013 Rubrika: Designové doplňky

Noviny a časopisy určitě čte každý. Občas je třeba je odklidit někam tak, aby byly v případě nutnosti po ruce. A právě v této chvíli přijde stojan na noviny a časopisy vhod. Zbývá už jen vybrat materiál a provedení a máte po starostech.

plastový stojan na noviny ve tvaru slzy stojan na noviny a křeslo v jednom

Ratan

Když dřevo nestačí, sáhněte po ratanu. Je to rychle rostoucí rostlina z tropických deštných pralesů. Po vysušení a zpracování se z něj vyrábějí různé druhy nábytku, kromě jiného také stojany na časopisy, které v tomto provedení působí velice zajímavě a elegantně. Pokud hledáte kus přírody do vašeho obývacího pokoje nebo ložnici, ratan je pro vás tou pravou volbou.

Plast

Neméně oblíbeným materiálovým provedením stojanu na časopisy je plast v kombinaci s kovem. Předností tohoto materiálu je jeho lehkost, praktičnost, a také barevnost a nápaditost v jeho samotném zhotovení. Na tomto materiálu se designéři mohou vyřádit, zapojit fantazii a sladit tak nevšední a dokonce extravagantní návrhy a vytvořit tak designový doplněk, který bude nejen užitečný, ale bude také dobře vypadat.

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Stojan na noviny

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ