Magazín: Kam s neskladnými drobnostmi? 5 originálních tipů na osvědčené pomocníky

Kam s neskladnými drobnostmi? 5 originálních tipů na osvědčené pomocníky

25. května 2015 Rubrika: O nábytku

Jsou to přesně ty věci, které máte celou dobu na očích a zrovna v ten moment, když je nutně potřebujete, si s vámi hrají na schovávanou. Znáte ten pocit? V dnešním článku přinášíme originální triky, jak všechny papíry, klíče, šperky a časopisy přehledně uspořádat tak, abyste je vždy našli.

ulozne-prostory
Uskladněte svoje věci jednoduše a přehledně.

1) Komody

Bílé dřevo a proutěné košíky komod Capian vás zavedou do prosluněných kopců francouzské Provence. Díky jejich jednoduchému a přirozenému designu si nemusíte dělat hlavu s tím, že by nezapadly do vašeho interiéru. Navíc proutěné přihrádky vystlané jemnou látkou poskytnou dostatek prostoru pro všechny drobnosti od kosmetiky až po oblečení.

komady-Capian
Vybrat si můžete z různých velikostí přesně takovou, aby zapadla do vašeho interiéru.

2) Stromové stojánky

Nevíte, kam položit náušnice, řetízky nebo klíče, abyste je měli pořád na očích? S našimi designovými stojánky ve tvaru elegantních stromků určitě nešlápnete vedle. Všechny drobnosti budou rázem přehledně uspořádané na jednom místě a navrch vám doma udělají parádu.

stojanky-na-sperky
Je jen na vás jakou zvolíte variantu - stříbrný nebo černý?

3) Stojany na časopisy

Také rádi relaxujete v pohodlné pohovce s oblíbeným časopisem v ruce? Tak to by vám určitě neměli uniknout stylové pořadače a stojany na časopisy, do kterých můžete pohodlně srovnat všechny vaše oblíbené magazíny a noviny, a mít je tak kdykoli po ruce.

poradace-na-casopisy
U nás si můžete vybrat z mnoha druhů a barev ten pravý.

4) Uložné boxy

Některé věci se zkrátka do pořadačů a na stojánky nevejdou, proto pro vás máme jednoduché řečení v podobě stylových úložných prostor, které vaše nezbytnosti uchrání před zvídavýma očima hostů, i před prachem. Vybrat si můžete třeba z dřevěných krabic, které připomenou atmosféru prázdninového venkova, nebo ze stylových retro beden a truhel.

ulozne-boxy
Vyzkoušejte sami, kolik věcí se vejde do našich úložných boxů!

5) Taburetky

Praktické taburetky oceníte jako pohodlné místo k položení unavených nohou, ale také jako důmyslný prostor pro uložení nejrůznějších věcí. Stoličky se hodí do každé místnosti a díky své skladnosti je můžete přemisťovat, jak se vám zlíbí.

taburetky
Místo taburetky můžete zvolit i praktickoou lavici, která poskytuje i více uložného prostoru.

zdroj perexové fotografie: www.pinterest.com

Štítky: Komody, Stojan na noviny, Stojan na šperky, Taburetky

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ