Magazín: Kam se poděla romantika?

Kam se poděla romantika?

20. ledna 2014 Rubrika: Doporučujeme

Pamatujete se ještě na první rande s vaším partnerem? A na ty další, jaká to byla romantika, jak byl pozorný a neustále vás překvapoval? Jenže s postupem času se romantika vytratila? Nevadí, poradíme vám jak opět naladit muže na romantickou notu. Bude vám k tomu stačit pouze pár designových doplňků.

romantická večeře při svíčkách

Romantické aktivity

Na začátku vztahu každý chodí na drahé večeře, do kina, do parku, prostě kamkoliv, jde o to hlavně být spolu. Postupem času se však společné vycházky smrsknou spíše na návštěvu supermarketu, a co si budeme povídat. Salám a romantika nejdou moc dohromady. Nebojte se vzít oteže do svých rukou a vymyslete nějaký zajímavý program. Obrňte se trpělivostí a připomínky ohledně toho, že zrovna tenhle zápas musí vidět prostě ignorujte. Uvidíte, že nakonec bude rád, že se nechal přemluvit.

Dárky

Byla jste také zavalena květinami, slavili jste výročí první schůzky, první pusy, prostě všeho? Vymýšleli jste fantastické dárky pro toho druhé a chtěli si splnit každé přání? Zatímco teď se výměna darů smrskla na starou dobrou kombinaci ponožky za něco do kuchyně? Nikdy není pozdě, ukažte, že na svého muže myslíte a obdarujte ho nějakým luxusním designovým dárkem. Uvidíte, že se nenechá zahanbit a na oplátku také připraví nějaké překvapení.

Vaření

„Dnes nevař miláčku, půjdeme raději na romantickou večeři.“ „O víkendu vařím já.“ Kdy naposledy jste slyšela tyto věty? Muži se většinou v kuchyni předvádí, potom se jí obloukem vyhýbají, vyjma nočních výprav do ledničky. Jak ho nasměrovat zpět k plotně? Jednoduše. Muž to je tvor zvídavý a proto rád zkouší nové věci. Pořiďte proto pár novinek do vaší výbavy a uvidíte, že ten nůž bude prostě muset vyzkoušet. A než se naděje, vaří pro vás výbornou večeři.

Na vás bude už jen navodit tu správnou romantickou atmosféru. Vybrat vhodnou hudbu a zapálit svíčky. I s tím vám můžeme pomoci, podívejte se na naši kampaň plnou romantiky!

Štítky: Svícny a svíčky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ