Magazín: Když dostanou děti svůj prostor - kam umístit jejich výtvory?

Když dostanou děti svůj prostor - kam umístit jejich výtvory?

02. září 2016 Rubrika: Doporučujeme

Školky, školy a školičky už začaly. Tím všem maminkách také odstartovaly nové starosti. Mezi ty příjemnější patří rozhodně výtvory dětí, které si s radostí všichni vystavují. Kam se hodí nejlépe?

Dětský výtvor
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/216806169534676254/

Každý je umělec!

Buďme upřímní. Občas všechny maminky děsí představa růžového dinosaura, který by měl viset na zdi v obýváku přímo naproti vchodovým dveřím. Jindy zase říkáte, že ten hrneček, který je celý černý venku i uvnitř si odnesete raději do práce, aby ho viděli všechny kolegyně.

Vžijme se do role dětí a podporujme je v jejich tvoření! Není nic lepšího než jim uspořádat “výstavu” doma přesně tam, kde se to bude líbit vám i dětem! Pohodlně se usaďte jdeme na to!!! :-)

Dětská výstava
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/54817320443081937/

Oblíbené místo zvané lednice

“jéé, to je ale pěkný obrázek, dej si ho na lednici do kuchyně”. Nejčastější věta, kterou řeknou maminky. Ruku na srdce. Lednice v kuchyni vypadá krásně právě do té doby, než je na ní tisíc magnetků nasbíraných z různých jogurtů. A v kombinaci s obrázky je pak pro všechny noční můrou průvan, který to vzápětí všechno sfoukne na zem a vy tak máte nový “koberec”.

Jak se říká, nejlepší je zlatá střední cesta. Proto si vyhraďte na lednici opravdu jen jednu část a můžete třeba každý týden střídat výtvor po výtvoru.

Lednice a design z fotografií
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/226798531205221791/

Kouzelné místo zvané schodiště

Pokud bydlíte v domečku, kde máte schodiště není žádný lepší design než ten dětský. Využijte tento prostor pro kreativitu vašich dětí a vystavujte si podle časové osy to, jak vaše děti rostou a jaké pokroky dělají.

Schodiště a dětské obrázky
Zdroj fotofrafie: cz.pinterest.com/pin/2744449753030016/

Šikovná nit či polička

Ve své pracovně, dětském pokoji nebo kdekoli jinde si můžete y jednoho místa do druhého připevnit nit a na ní pomocí kolíčků nebo jiných pomůcek připevnit obrázky. Jde to i tak, že si dáte na zeď kousek dřevěného obkladu a do něj připevníte nit nebo provázet na který budete dávat výtvory vašich dětí.

DIY - šikovná polička pro obrázky
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/268879040230477903/

Uchovejte si vše do posledního puntíku!

“Podívej se na ten krásný obrázek”, říkáte kamarádce u kafe, která vzápětí kafe rozlije na ukazovaný obrázek. V dnešní době není nic složitého každý kousek vyfotit a uložit si ho na externí disk, usb nebo jen tak do počítače. V lepším případě můžete nějaké kousky vyvolat a vystavit si je do pěkného foto rámečku. Nebo když už v tom zrovna budete, tak můžete vyvolat všechno a skládat si to pěkně do foto alba.

Dětská výstava doma
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/AcGeIP1sNyJAuwBaI29ga1116EtaOKUu_rJI5IVSD5iBcc4RWJgPcsk/

Jaké nápady máte na vystavování obrázků vy? Podělte se s námi o své vychytávky do komentářů nebo rovnou nám do zpráv! :-)

Štítky: Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ