Magazín: Když stromy vyrostou i u Vás v obýváku...

Když stromy vyrostou i u Vás v obýváku...

05. února 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat, Tipy pro bydlení

Naturalistický design si nachází stále více místa v našich domácnostech. Utíkáme z měst do přírody, nebo na chalupu. Ne každý má však tu možnost. Prostřednictvím značky Merowings si můžete i k Vám do bytu přinést doslova kus lesa.

Taburetky Merowings focené v knihkupectví Martinus v Bratislavě Merowings forest taburetky a origami

Všichni dřevorubci sem!

Když je někdo nevychovaný, říká se o něm, že vyrostl jako dříví v lese. O značce Merowings to rozhodně říci nelze. S maximální pečlivostí pro Vás její designéři vytvořili neuvěřitelnou kolekci polštářů, sedaček a taburetek v ryze dřevorubeckém stylu. Nápaditý vzhled a zároveň všestranná využitelnost zaujala i zástupce společnosti ZETZET architekti s.r.o. Rastislava Zlámala, Veroniku Zlámalovou a Evu Malevič, kteří kompletně navrhli a zařídili prostory vedení firmy Martinus v Bratislavě, v nichž se snoubí harmonie s jednoduchou elegancí. Projekt se uskutečnil v říjnu loňského roku, a pokud Vás fotografie oslovily, nemůžete udělat nic lepšího než navštívit facebookový profil společnosti, kde je fotek mnohem více.

Z nebe střemhlav k zemi a zpět…

Značka Merowings se proslavila tvarovanými polštářky nejen pod hlavu ve tvaru andělských křídel. Později začala do její nabídky přibývat další nápaditá dílka, mezi něž patří již zmiňované pařízky, polštáře ve tvaru kamenů, či s fotopotiskem měsíce. Bonusem jsou skleněné podložky, které z Vaší „dřevěné“, či „kamenné“ taburetky udělají stoleček na odkládání nápojů, či jiných drobností.

Nechte se vtáhnout do víru lesa a relaxujte na pohodlné sedačce za přispění aromatických olejíčků s vůní borovice. Na své si přijdou i děti, pro něž byly navrženy hravé barevné polštářky ve tvaru polínek.

Štítky: MeroWings, Sedací nábytek, Taburetky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ