Magazín: Koktejlové radovánky ve znamení luxusu

Koktejlové radovánky ve znamení luxusu

28. dubna 2014 Rubrika: Designové doplňky

Kdo by neznal tu nekonečnou idylu… Slunce pálí, voda v bazénu má akorátní teplotu a lesknoucí se těla potřená opalovacím olejem se oddávají slasti, kterou nám přináší sluneční paprsky. Léto milují snad všichni. A to nejen protože slunce svítí, co hrdlo ráčí. Ale také pro lahodné, osvěžující koktejly, kterých v letním počasí nemáme nikdy dost…

Koktejly miluje snad každý!

Aby vás teplé dny, hojně se vyskytující už na jaře nezaskočily, připravily jsme pro vás akční nabídku luxusních barmanských potřeb, díky kterým si namícháte ten nejlepší koktejl. Koktejlové náčiní, které nabízíme je nejen originálním doplňkem vašeho interiéru, skvěle poslouží také při oslavách, či zahradních párty, kdy se můžete před přáteli vytáhnout  s originálním šejkrem z černé nerezové oceli od značky Stelton, či nádobou na led od Georga Jensena. Připravte se na léto a pořiďte si sadu barmanských pomůcek, které z vás zaručeně udělají koktejlového fajnšmekra….

Jako bonus přinášíme recept na jednoduché koktejly pro pány a pro dámy, oba zaručeně osvěží a není vyloučeno, že pánský koktejl zachutná ženám a obráceně. Tak s chutí do toho!

„Whisky koktejl pro správné chlapy“

Přísady:

  • 4 cl Whisky
  • 2 cl citronová šťáva
  • 1 cl cukrový sirup

Do šejkru přidejte všechny ingredience a protřepejte. Do sklenice nalijte hotový nápoj přes sítko a ozdobte koktejlovou třešní.

„Kosmicky úžasný Cosmopolitan pro dámy“

  • 4 cl vodky
  • 4 cl Cointreau (pomerančový likér)
  • 4 cl brusinkového džusu
  • pár kapek citronové (nebo limetkové) šťávy

Všechny zmíněné ingredience následně vložíme do shakeru a důkladně protřepeme. Cosmopolitan podáváme v koktejlové skleničce.

Štítky: Georg Jensen, Stelton

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ