Magazín: Konec chaosu v interiéru! Máme speciální tipy pro všechny ženy.

Konec chaosu v interiéru! Máme speciální tipy pro všechny ženy.

26. srpna 2016 Rubrika: Designové doplňky

Všichni to známe. Jak se říká, když ženu bolí hlava, je načase si pořídit novou kabelku nebo boty. Kam to ale všechno máme dávat? Interiér a úložné prostory se ne a ne nafouknout a tak je na řadě náš speciální článek, který tento problém vyřeší.

Nakupovací mánie všech žen
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/483996291187114338/

A teď upřímně. Všechny ženy se neobejdou bez krásných kousků líčidel, které si kupují “občas”, když jdou zrovna kolem toho správného obchodu. Ale co ty boty, co jsme včera viděli v té výloze? Hodila by se k nim zrovna i ta skvělá kabelka, kterou jsem viděla v novém katalogu. A když zrovna o tom přemýšlím, tak k tomu outfitu budu potřebovat i kabátek a nějaké výrazné náušnice. Achjo. No a pak se vrátíme do reality, sedíme s taškami v chodbě na zemi, pláčeme my i naše kreditky a přemýšlíme, kam to všechno dát..

Nakupovací mánie 2
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/504966176950068223/

Ach ty letní slevy!!

Začátek léta a letní slevy jsou to nejhorší - o tom žádná. Lákadla na každém rohu a ruku na srdce, žádná z nás jim neodolá. Na konci léta máme v šatníku dost nepotřebných kousků, které si asi ani nevezmeme na sebe…třeba nikdy…ale vyhodit je? To ne. Co kdyby se nám náhodou někdy hodily, třeba na maškarní nebo tak něco..

Šatní skříně jsou velké, ty se do interiéru vejdou málokdy. Ale praktické skříňky a komody, to už je jiná. Vybírat můžete z moderních kousků, ale i z těch, které připomínají oblíbený retro styl.

Komody design outlet

1. Komoda s 5 zásuvkami Milenium, 2. Skříň odkládací s posuvnými dveřmi Horn, 3. Komoda s 8 zásuvkami Rover, 4. Komoda s 3 zásuvkami Saturn

Šperky? Jo, to je taky naše!

I když si člověk nechce koupit nic drahého, pár náušnic z bižuterie se v tom ztratí, žejo..Co když se tohle pravidlo stane pravidelným návykem? Je to jednoduchá matematika. Náušnice a další kousky se nám válí po stole, po nočním stolku, v kuchyni vedle umyvadla a v koupelně vedle vany. A co z toho plyne? Neradi to slyšíme a ještě více neradi zjišťujeme, že je to přecijenom pravda. Milé, krásné, úžasné a jedinečné kousky se nám ztrácejí..

I na tohle máme jednoduchý recept a v záloze pár kousků, které si můžete koupit a noční můry jsou fuč!

šperkovnice

1. Šperkovnice dřevěná Marlene Mint, 2. Stojan na šperky ve tvaru stromku, 3. Stojan na šperky ruka, 4. Šperkovnice dřevěná Stripes & Orange

Boty, boty, botičky

Další slabina. Bot není nikdy dost. Nejlépe bychom jich chtěli mít tucet ke každé příležitosti. Ve všech barvách, různých provedeních a hlavně různé styly, ať je z čeho vybírat.

S uložením je to taky špatné. Většinou se nám válí v chodbě vedle hlavních dveří a když zrovna někam pospícháme tak o ně zakopáváme a máme jednu botu v kuchyni u ledničky a jednu hned vedle hlavních dveřích. Takhle své miláčky nechat nemůžete! Botníky tohle hravě vyřeší.

Botníky

1. Výklopný botník Country, 2. Botník s 3 zásuvkami Marika

Štítky: Bytové doplňky, Interiérové dekorace, Komody, Koupelnové dekorace, Stojan na šperky

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ