Magazín: Konferenční stolky dodají interiéru šťávu

Konferenční stolky dodají interiéru šťávu

30. května 2016 Rubrika: Doporučujeme

Chcete oživit interiér a zároveň nechcete dělat moc velké změny? Poohlédněte se po konferenčních stolcích! Elegantně vyplní prázdný kout, stojí pár korun a udělají spoustu parády. Dali jsme dohromady ty nejlepší kousky, které by vás neměly minout.

konferencni-stolky-1

Nábytek přímo z lesa

Konferenční stolky jsou hravé kousky nábytku, které umí interiér povznést a vtisknout mu osobitý charakter. Stačí jen sáhnout po tom pravém. Jestli toužíte po něčem netradičním, inspirujte se severským designem. Jako stolek jednoduše použijte pravý špalek z lesa. Nebude vás to stát žádné peníze a výsledný efekt vás okouzlí.

konferencni-stolky-2

Palety i DIY nápady

Stále populární palety se hodí i k výrobě konferenčního stolku. Můžete přidělat kolečka a vytvořit si tak mobilní verzi. Jednochudý DIY stolek se dá vyrobit i třeba z bedýnek nebo kusu dřeva, ke kterému přiděláte kovové nohy. Nezapomeňte si pohrát s dekoracemi. Postavte na něj květiny, svíčky a další doplňky. Uvidíte, že se z něj stane nepřehlédnutelným detail v interiéru.

konferencni-stolky-3

Univerzální kousek

Konferenčním stolkům vládnou pastelovalé tóny a světlé odstíny. Ty krásně vybarví interiér a nabijí vás pozitivní energií. Světlé barvy skvěle ladí s lesklými podnožemi v tónech zlaté. Navíc stolky můžete využít jako praktické místo k odkládání věcí, výborně poslouží i jako noční stolek a vhod přijdou i například v předsíni. Je to zkrátka univertální kousek, který se vám doma neztratí.

konferencni-stolky-4

V naší nabídce můžete vybírat až z 166 stolků nejrůznějších barev tvarů a velikostí. Ulovte si ten svůj!

konferencni-stolky-5

1. Servírovací stolek Vesna, 2. Noční / odkládací stolek Ora, modrá, 3. Konferenční stolek Limona, 80 cm, 4. Konferenční / odkládací stolek Page, 60 cm černá, 5. Konferenční stolek Goldy, 80 cm, bílá, 6. Servírovací stolek kovaný Orient, 7. Konferenční / noční stolek Rustic, 60 cm, borovice, 8. Konfereční / odkládací stolek Ema, růžová, 9. Konferenční stolek kulatý Mayflower, 50 cm, černá, 10. Konferenční stolek Stark, 55 cm, mramor, 11. Konferenční stolky Alvin, sada 3 ks

 

 

 

 

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ