Magazín: Kousli byste do toho jablka? Aneb aprílový design!

Kousli byste do toho jablka? Aneb aprílový design!

01. dubna 2014 Rubrika: Pod pokličkou

Apríl se v různých kulturách slaví různě. U nás se jedná o drobné vtípky, či novinářské kachny. Ve světě média samozřejmě uveřejňují také zajímavé informace, například létající tučňáky, či hamburgery pro leváky. Tak proč se neponořit hlouběji i do světa designu a nevyšťourat zajímavé aprílové produkty z této oblasti?

Žárovka ve tvaru lampy, nebo šťavnaté jablko, nachytaly byste se? Holínky? Proč ne? Ale rozhodně ne do deště! Poleno obrostlé mechem, nebo polštář?

Rok co rok se snažíte někoho na apríla nachytat a nedaří se vám to? Rádi vám pomůžeme a to ničím jiným než designovými vychytávkami, které se nezdají být, tím čím ve skutečnosti jsou. Vyměňte kolegovi opravdové jablko za dekorativní svíčku, položte mu na stůl pařez obrostlý mechem, nebo lampičku ve tvaru žárovky. Více vychytávek a vtipných dekorací naleznete v aktuální akční kampani na našem partnerském webu.

Tím však apríl nekončí! Zkuste myslet ekologicky a zároveň s vtipem a ponořte do papírových produktů, do kterých byste neřekli že jsou z papíru s naší bláznivou a úsměvnou kampaní "Apríl koza žere papír."

Jako bonus jsme pro vás připravili aprílový vtípek, který po pečlivém prozkoumání našich webových stránek hravě najdete a ještě se dobře pobavíte. Tak aprílu zdar a nenechte se napálit! V tento jediný den je totiž vše dovoleno...

Štítky: Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Lampy, MeroWings, Svícny a svíčky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ