Magazín: Letní inspirace: Prosviťte si večery lucernami

Letní inspirace: Prosviťte si večery lucernami

03. srpna 2015 Rubrika: Designové doplňky

Vzduch provoněný mořem, písek lepící se na chodidla a v dálce zapadající slunce. Možná už máte letní dovolenou za sebou, připomenout si ji ale můžete klidně u vás doma. Těmi správnými dekoracemi! Vytvořte si romantické lucerny se vzpomínkou na moře.

lucerny-pisek-musle
K výzdobě se hodí mušle, písek i kamínky.

Možná už máte dovolenou za sebou, trochu té plážové atmosféry si ale můžete navodit i doma. Třeba v podobě romantických dekorací, které zpříjemní voňavé letní večery. Stačí vám k tomu lucerna, pár mušlí z dovolené, kamínky z pláže nebo třeba hrst písku. Doprostřed lucerny umístěte svíčku a okolo naaranžujte mořské památky podle fantazie.

Lucerny také můžete vyměnit za sklenice zavařovačky nebo ozdobné misky. Jednoduše do nich položte písek, mušle nebo oblázky a vytvořte si malé plážové akvárko. Přihoďte pár svíček a užívejte si letní pohodu.

sklenice-musle
lucerny-musle
Vytvořte si vzpomínku na léto.

Ozdobené sklenice nebo lucerny nemusíte schovávat do večera. Vyniknou i za denního světla při venkovním posezení. Umístěte je třeba doprostřed stolu nebo si s nimi vyzdobte oblíbenou poličku doma.

lucerny-venkovni-posezeni

Svíčky nejvíc vyniknou právě se setměním. Na zahradě mezi stromy můžete natahanout provázek a na něj zavěsit ozdobené lucerny. Vystačí i zavařovací sklenice, ke kterým přiděláte ucha z drátku. Uvnitř každé nádoby rozsviťe svíčku a vykouzlete si tak romatickou lampiónovou zahradu.

zavarovacky-lucerny
lucerny-zapad-slunce
Osvětlení vykouzlí perfektní večerní atmosféru.

Mrkněte na stylové svítilny, které zaručeně rozzáří vaši zahradu i interiér.

svitilny

Svítilna opletená lanem Lamas, 46 cm, Svítilna s uchem Riky, 26 cm, Svítilna z bronzového drátu Sarah, 33 cm

Štítky: Svícny a svíčky

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ