Magazín: Ložnice v interiéru 3x jinak

Ložnice v interiéru 3x jinak

28. května 2016 Rubrika: Tipy pro bydlení

Kam si všichni chodíme odpočinout po náročném dnu? Kde máme ty nejhezčí sny? Které místo je tím, kde trávíme nejvíce času? Odpověď zní ložnice a my vám ukážeme pár tipů, jak si ji správně vyladit.

Moderní ložnice
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/316237205066089062/

Bohémský styl ložnice

Je jedno jestli máte skandinávský nebo retro styl v interiéru. Bohémský styl může být a vypadat jakkoli. Jde o to, že v tomto stylu nenajdete přebytečný nábytek a dekorace. Co tu ale ve velkém najdete jsou potřebné doplňky, jako je hromada polštářů, přikrývky, závěsy. Zkrátka všechno, v čem se budete cítit příjemně a bude to nějakým způsobem vyjadřovat váš styl relaxování.

Dbejte na správný výběr barev, materiálů, ale především nezapomeňte brát ohled na danou místnost, kterou zařizujete.

Bohémská ložnice
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/420171840216337383/

Luxusní a moderní styl ložnice

Už podle názvu je jasné, že tady se dbá na velký důraz použitých + vybraných materiálů. Moderní ložnice, které vypadají opravdu luxusně mají jednoduchý klíč. Stačí si vybrat na první pohled zdánlivě k sobě nepadnoucí barvy. (většinou se jedná o dvě až tři různé barvy). Ty když k sobě nakombinujete, tak se připravte na dekorování. Dekorování je tu přehnané, ale i přesto vkusné. Vybírejte tedy s rozvahou. Určitě si dejte záležet i na výběru postele. Ta by měla být větších rozměrů a už na první pohled by měla tvořit dominantu v ložnici.

Moderní styl luxusní ložnice
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/479211216582568260/

Rustikální styl ložnice

V tomto neutrálním stylu dejte přednost přírodním materiálům, které splynout s "přirozenými barvami". Můžete si vyhrát i s doplňky, které si tento styl přímo žádá. Využít můžete i nábytek s úložnými prostory, který upotřebíte zejména oblečení, kterého má každá žena až až :-).

Jaký je tedy klíč k zařízení tohodle interiéru? Dejte přednost masivnímu nábytku, který nakombinujte třeba se skleněným materiálem, který se objeví zejména na doplňcích jako jsou třeba vázy. Vše doplňte neutrálníma barvama jako je krémová, šedivá, světle růžová

Rustikální styl ložnice
Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/549861435735881544/

Štítky: Dekorativní polštáře, Design, Designové dekorace

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ