Magazín: MUST HAVE kousky od Rememberu

MUST HAVE kousky od Rememberu

15. července 2017 Rubrika: Designové doplňky

K létu patří nakupování, pestré barvy a také vzory. Když to všechno dáme dohromady, tak nám z toho nemůže vyjít nic jiného než oblíbená značka Remember. Které výrobky si nemůžete nechat ujít?

Remember

Německá značka Remember ví, jak na to. Svůj marketing a design ( říkejme tomu každý, jak chceme), postavila na pestrých sytých barvách a designu, který se skládá z různých geometrických vzorů. I název sedí se vším všudy. V protože značku Remember si zkrátka zapamatuje každý. Stačí vidět jeden výrobek a hned víte, v jakém duchu budou ostatní. Propadnete také téhle mánii?

Stoličky z vlnité lepenky

Na první pohled vám to ais přijde jako obyčejná stolička z “papíru”. Věřte ale, že je mnohem sofistikovanější. Vlnitá lepenka je vlastně takový karton, který je uvnitř stoličky poskládaný tak, aby měl co nejvyšší pevnost. Je to až neuvěřitelné, ale tyhle stoličky nebo stolky (využití si můžete vybrat sami) mají nosnost až 200 KG! Což je oproti běžnému sedacímu nábytku, která má doporučenou nosnost do 100 kg značný rozdíl..

Ještě si k tomu přičtěte super cenu a neuvěřitelnou škálu různých vzorů a motivů. Ještě potřebujete další důvod, proč jsou tolik oblíbené? :-)

Celou nabídku stoliček / stolků najdete tady.

Pletené polštáře

Už když vidíte slovo “pletené”, tak vám musí být jasné, že tenhle výrobek bude maximálně příjemný. A když říkám příjemný, tak tím myslím příjemný tak akorát na takové to večerní válení u filmu nebo u popkornu a televize. Nechybí ani zajímavé barvy a typické geometrické vzory. A i když jsou v nabídce různé motivy, tak věřte, že je i přes to můžete k sobě různě kombinovat. Co dodat. Snad je to, že vaše pohovka získá rázem úplně nový rozměr.

Celou nabídku pletených vlněných polštářů najdete tady.

Šikovné kosmetické etue

Tohle by se dalo také nazvat jako speciální okénko pro všechny ženy. A to proto, protože hlavně my víme, jaké je to mít v kabelce nepořádek. Může za to naše nepřekonatelná touha potom, mít všechno u sebe - a to i za předpokladu, že to ani nepoužijeme. A když náhodou z těch věcí něco potřebujeme, tak zjišťujeme, že v naší kabelce není žádný řád a danou věc prostě chtě nechtě nenajdeme.

Vzala jsem to sice obklikou, ale výsledek je stejný. Tyhle etuje jsou omyvatelný (a to my ženy také potřebujeme..), uvnitř rozdělený a navíc na zip. Díky skvělému pestrému designu je budeme rádi vyndávat na veřejnosti a chlubit se s nimi kamarádkám. Dá se tedy říci, že tohle okénko může být i pro opačné pohlaví, protože tu najdou skvělý typ na dárek :-)

Všechny etue najdete tady.

Termohrnky jako super společníci na cestování

Je jjdno jestli je zima nebo léto. Svou ranní kávu si chce vychutnat každý a to, i když je venku nějakých 25 - 30 stupňů. Důležité ale je, že takový termohrnek držíme celou dobu v ruce, a proto nám nemůže dělat ostudu. Je to sice nelogické, ale více, než na praktickou část, koukáme na tu designovou. Chceme zkrátka všichni vypadat dobře. Tyhle hrnečky vypadají opravdu božsky. K tomu přispívá právě i ta praktická část, která slibuje nápoj teplý přibližně 2 hodiny a dokonce i nevylitou kávu nebo čaj v kabelce.

Všechny termohrnečky najdete tady.

Štítky: Bytové doplňky, Dekorativní polštáře, Design, Designové dekorace

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ