Magazín: My všichni školou povinní

My všichni školou povinní

27. srpna 2014 Rubrika: Designové doplňky

Prázdniny jsou u konce, zbývá již poslední týden. Školáci se připravují a zároveň si užívají posledního týdne na plné obrátky. Škoda, že nám počasí nepřeje...Právě proto je čas na nákupy!

Zpět do školy!

První školní den, ať už jdou vaše děti do 2. třídy, do prváku na střední nebo do posledního ročníku na vysoké škole, pokaždé mají potřebu a vy povinnost, zejména, když jsou menší, jim nakoupit řadu věcí. Ve většině případů se jedná především o děvčata. Chtějí nové oblečení, potřebují nové pracovní a školní pomůcky. Čím vlastně nepohrdne nikdo bez rozdílu věku? Jsou to designové doplňky!

Stylové podložky pod myš vám udělají zkrátka parádu. S barevnou a veselou podložkou rozzáříte pracovní stůl, kde pravděpodobně budou vaše děti trávit každé dny hodiny a hodiny. Učení, nějaké to surfování na internetu zkrátka zabere čas.

U takového pracovního stolu samozřejmě nesmí chybět odpadkový koš na počmárané stohy a stohy papírů. Moderní, designové a hlavně praktické jsou odpadkové koše z vlnité lepenky. Jednoduše je složíte a vypadají prostě skvěle. Na našem partnerském webu DesignOutlet si můžete prohlédnout video, jak se takový koš skládá! Není to vůbec nic složitého.

V dětském nebo studentském pokoji jistě nesmí chybět stolička, někdy ji právem říkáme dokládací stolek. Je to takový pomocník, na který si s oblibou všichni odkládají oblečení. Je-li vaše dítě vzorné, může takovou stylovou stoličku využít na odkládání maličkostí například kousek od postele či pracovního stolu. Dokonce na ni může usadit i kamarády. Taková 100% recyklovatelná stolička z vlnité lepenky má nosnost až 200 kg! Navíc ji obdržíte v takové silné platové tašce, která je opatřená plastovým zipem a uchy pro jednoduché přemístění. Zkrátka vypadá jako větší bytelná taška. Podívejte se také na naše skládací video, uvidíte, jak jednoduše takovou stoličku můžete sami složit. Je to prostě hračka!

Ostatně všechny potřebné doplňky a dekorace pro stylový studentský pokoj můžete pořídit v naší nové inspirační kampani za ještě příznivější ceny. Vyberte si váš styl se značkou REMEMBER!

Štítky: Design, Remember, Taburetky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ