Magazín: Nechte se oslovit i zasáhnout novými produkty

Nechte se oslovit i zasáhnout novými produkty

21. února 2014 Rubrika: Doporučujeme

Znáte Eightmood? Díky nám už ano! Objevte spolu s námi novou kolekci úspěšné skandinávské značky. Mix kvalitních převážně ekologických materiálů a autentických potisků ve vás rozdmýchá zájem nejen o design, ale i estetiku a jednoduchou eleganci.

Dekorativní polštářky Eightmood

Švédská značka Eightmood je poměrně mladou kolegyní ostřílenější  německé značky Remember. To však neznamená, že nemá šmrnc a originalitu. Právě naopak! Společnost sice vznikla teprve v roce 2010, ale na základě mnohaletých zkušeností jejích zakladatelů se dostala do podvědomí lidí poměrně rychle. Jeto hlavně díky kreativitě a vášni s níž přichází a kterou vkládá do své práce. Kombinuje různé styly a různé materiály a výsledku nikdy nelze nic vytknout. Což můžete sami posoudit na základě nové kolekce, kterou máme právě nyní akční nabídce.

Základní vizí společnosti je především zachytit trendy v čase a vymýšlet zajímavé alternativní produkty pro výzdobu interiérů. Výhodou je bezesporu  možnost kombinace produktů. Takže ve finále, kdybyste dali všechny produkty od Eightmood pod jednu střechu, nemělo by se stát, že by se k sobě nehodily, nebo se nedej bože jejich styly vylučovaly. Eightmood to je jednoduchost, originalita a všestrannost.

Štítky: Dekorativní polštáře, Design, Designové hodiny, Doplňky pro stolování, Interiérové dekorace, Obrazy

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ