Magazín: Nejkulinkaťoulatější design

Nejkulinkaťoulatější design

03. února 2014 Rubrika: Designové doplňky

Říká se, že co je malé, to je hezké. V podání společnosti Remember bychom to mohli říci i o kolečkách, kroužcích, či půlkolečkách, které v tomto případě prezentují designové styly Rondo, Cornet a Loop, jenž se milovníkům barev zaručeně dostanou pod kůži.

Rememeber, rondo, cornet, loop

Rondo v hudebním stylu znamená vkládání neustále nových prvků do opakujících se slok písní, v designu představuje originální barevné kružnicové variace, které Vás vtáhnou do spirály originality, kterou už nikdy nebudete chtít opustit. S tímto motivem můžete zakoupit odpadkové koše, puzzle, umakartová prkénka, či prostírání.

Cornet prezentuje kolečka rozličných barev k praktickému využití, například v podobě nástěnných hodin, které vám pomohou zvládat ranní shon, či moderního obrazu, jenž splní dekorativní účel. Nejen řada Cornet jistě nadchne příznivce recyklovatelných odpadů, protože obrazy i nástěnné hodiny jsou vyrobeny z lepenky.

Loop připomíná svým půlkolečkovým potiskem oblíbená céčka. Pokud jste jejich příznivcem, rozhodně by Vám tato designová libůstka neměla uniknout. V nabídce jsou pestrobarevné vázy, hrnečky, misky, umakartová prkénka, odpadkové koše, prostírání, či puzzle.

Štítky: Design, Designové hodiny, Remember

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ