Magazín: Neuvěřitelné! Chceme domů mouchy...

Neuvěřitelné! Chceme domů mouchy...

06. března 2014 Rubrika: Designové doplňky

Existují tapety s mouchami, aplikace v mobilních telefonech simulují lezení much po displeji, tak proč si nepořídit kolekci doplňků s potiskem mouchy? Jsou šokující, jsou bláznivé, jsou moderní. Jsou to doplńky z kolekce z Flies (Mouchy).

Kolekce Flies vás jistě nadchne!

Moucha domácí má jeden pár blanitých křídel a její velikost dosahuje délky 6-12mm. Rozhodně se neřadí mezi domácí mazlíčky a už vůbec si ji nechceme pouštět do bytu dobrovolně. Považujeme ji spíše za škůdce. Doplňky, které vám nabízíme však zcela změní váš pohled na tyto nemilé tvorečky, kteří se naopak stanou milou součástí vaší domácnosti bez potřeby insekticidů. Hmyzí kolekce vás jistě nadchne, a když ne zaručeně vám ulpí v paměti.

Entomologové by jistě zajásali nad nápaditým potiskem much, které se usadili na polštáři, váze, nástěnných hodinách a nově dokonce na svícnu. Potisk obsahuje autentické vyobrazení mouchy domácí tak, jak ji známe, tak jak na ni bereme plácačku, nebo chystáme mucholapku. Tomu je však konec! Zapalte si svíčku bez otravného bzučení kolem uší, kupte si květiny do designové muší vázy a sledujte jak se budou mouchy slétat k vám domů, aniž byste je museli odhánět. A kdoví třeba se brzy dočkáme dalšího přírůstku do muší rodiny. Jak by se vám líbil třeba muší běhoun na stůl?

Značka Eightmood, která s tímto inovativním, nápadem přišla je známá moderním nadčasovým designem, který jistě nadchne milovníky originality. Na počátku letošního roku Eightmood představila novou barevnou kolekci z přírodních materiálů s lehkým retro nádechem. Pokud vás zaujali „mouchy,“ jistě vás zaujme i hitparáda nových produktů od této značky.

Štítky: Dekorativní polštáře, Designové dekorace, Designové hodiny, Interiérové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ