Magazín: O životních osudech toho moc nevíme, ale o trendech v bydlení povíme

O životních osudech toho moc nevíme, ale o trendech v bydlení povíme

08. ledna 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Bohužel nevíme, jaké změny v osobním životě nám přinese rok 2014. Můžeme jenom tušit a doufat. Co ale nám přinesl určitě, jsou nové trendy v bydlení. Že ještě nevíte, jaké jsou? Čtěte dál a inspirujte se, ať vykročíte do nového roku stylově.

moderní prostorní design interiéru kuchyně

Určitě všichni chceme, aby rok 2014 byl rokem světlým. Proto začneme u lustrů. Pořád jsou v kurzu velká a zároveň vzdušná osvětlení. Lustr nesmí působit mohutně, jinak opticky ubírá prostor a zároveň působí těžkým dojmem. Sáhněte proto po osvětlení z netradičních materiálů. Třeba lustr vyrobený z peří, ať už jakkoliv velký, působí vždy vzdušným dojmem. Dobré je taky vybrat si osvětlení, které je vrstvenédodá interiéru vzdušnost.

Rozhodně bychom neměli opomíjet dekorace na zdech. Obrazy dodají vašemu domovu útulnou atmosféru a navíc potěší oko. Navíc častokrát jsou jakousi třešničkou na dortu v hotovém interiéru. Nevěříte? Přečíst si o tom, můžete tady.

Rok 2014 křičí o barvu a nové neotřele materiály. Byt si skvěle osvěžíte například stolečkem z vlnité lepenky. Nejenom, že je lehký a proto snadný k přemístění, ale má i všestranné využití. Můžete ho používat jako stolek nebo taburetku. O poškození se nebojte, udrží i velikána. Nosnost této kartonové parády je totiž 200 kg! Navíc neškodí přírodě, je 100% recyklovatelný.  A ekologie je teď taky in!

Takže nezapomeňte - vzdušnost, barva a neotřelé materiály jsou letos největším hitem. Oživte si bydlení hned ze začátku a buďte si jistí, že rok 2014 bude hned veselejší.

Štítky: Bytové doplňky, Interiérové dekorace, Lustry, Obrazy, Sedací nábytek, Severský design, VITA

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ