Magazín: Odložte si šperky na stojan

Odložte si šperky na stojan

15. března 2013 Rubrika: Designové doplňky

Již před tisíce lety sloužily šperky jako ozdobné předměty. Byly také prostředkem investice a dodnes se z nich vyrábějí praktické předměty jako spony, pásky či knoflíky. Materiálů na výrobu je nespočet. Prakticky se používalo vše, co bylo lesklé a ojedinělé jako jsou drahé kameny a kvalitní kov.

Šperk není jen ženská záležitost

Šperky jsou určeny jak pro pány tak i pro dámy. Máme různé náramky, náhrdelníky, prstýnky, broše či náušnice. Častokrát má pro nás daný šperk obzvlášť výjimečnou hodnotu, a proto si zaslouží speciální místo na uskladnění. Hezkou dekorací a praktickým pomocníkem pro úschovu šperků je šperkovnice. Najdeme ji v různých tvarech od malých skříněk ve tvaru obdélníku, srdíčka, komody či skříňky.

Není stojan jako stojan

Kromě šperkovnic, které slouží spíše k uskladnění drobných věcí, které by se mohli lehce ztratit se nám na výběr nabízejí stojany. Pokud nechcete už víckrát ztratit nebo zapomenout váš oblíbený prsten či řetízek, pořízení stojanu se pro vás stane záchranou. Díky němu nejenže neztratíte své poklady, ale budete mít dobrý přehled o všem, co vlastníte. Stojan najde své místo v koupelně nebo v ložnici.

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Stojan na šperky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ