Magazín: Příroda na dosah

Příroda na dosah

13. ledna 2015 Rubrika: Designové doplňky

Přírodní vzhled interiéru vám zaručí proutěné výrobky, které si ale častěji spojujeme spíše s venkovními prostory. Kdekdo z nás má proutěný zahradní nábytek, ale vězte, že dnes už je tento přírodní materiál vhodný sám o sobě nejen jako vnitřní doplněk, ale dokonce i jako součást nábytku.

Snadná údržba

Proutěné doplňky mají jednu velkou výhodu. Velmi snadno se udržují a vůbec nestárnou. Stačí je při běžném úklidu přetřít vlhkým hadříkem, a je to! Jednou ročně by se měly proutěné dekorace preventivně ošetřit některým z mnoha výrobků na dřevo, aby se stále leskly. Pak už se jen stačí vyvarovat velkému střídání teplot, tzv. nepřenášet z mrazu do tepla, a máte ve svém interiérů celoroční dotyk přírody.

Hodí se do mnoha interiérů

Váš domov zrovna nemusí obsahovat přírodní materiály, jako je například dřevo, aby se k němu proutí hodilo. Dneš už jej lze kombinovat i s prudce moderním nábytkem či doplňky, protože díky jednoduchým liniím a neutrální barvě zapadne opravdu kamkoliv. Vytvoří příjemnou a útulnou atmosféru a stačí ho opravdu málo.

Součástí nábytku

Proutí je dnes už samozřejmou součástí mnoha kusů nábytku, se kterými výtváří velmi zajímavou jednotu. A navíc už dávno nepatří mezi drahé designové výrobky, které jsou dostupné jen pro nejmajetnější. Mezi nádherné a cenově přijatelné kousky patří i výrobky Capian, které najdete v našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet.cz.

Štítky: Bytové doplňky, Design, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Komody

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ